BINTEO: Επική βλακεία… Δοκίμασε να φάει ζωντανό χταπόδι κι αυτό της επιτέθηκε!

Αξέχαστη θα μείνει η εμπειρία μιας γυναίκας που θέλησε να δοκιμάσει να φάει ζωντανό χταπόδι live στο διαδίκτυο, χωρίς όμως να υπολογίσει την αντίδραση του ζώου.
 
Μια νέα influencer στο Instagram γνωστή ως « Seaside Girl Little Seven» αναρτά συχνά βίντεο που την δείχνουν να απολαμβάνει θαλασσινά, αλλά αυτή τη φορά, ελπίζοντας να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα, το πήγε ένα βήμα πιο πέρα.
 
Και μπορεί το βίντεο να έγινε όντως viral μέσα σε λίγες ώρες, δεν κατάφερε όμως να τραβήξει την προσοχή που θα ήθελε η Seaside Girl Little Seven.
 
Το βίντεο των 50 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο Kuaishou. Και δείχνει την Seaside Girl Little Seven να δίνει μια «μάχη» με ένα χταπόδι προσπαθώντας να το φάει ζωντανό. Το χταπόδι προφανώς, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και κόλλησε τις βεντούζες του στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας.
 
Η influencer άρχισε αμέσως να ουρλιάζει από τον πόνο, προσπαθώντας με την σειρά της να αφαιρέσει τα πλοκάμια του ζώου από το πρόσωπό της, το οποίο και παραμορφώθηκε από την πίεση και το τράβηγμα. Τελικά το χταπόδι κέρδισε την μάχη, η γυναίκα δεν το έφαγε και αυτό την άφησε ήσυχη.
 
Η Seaside Girl Little Seven, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Kuaishou, ζει στην πόλη Λιανιγκουάνγκ και αγαπά τα θαλασσινά. Ξεκίνησε το κανάλι της πριν από περίπου δύο εβδομάδες και έχει καταγράψει σε βίντεο τον εαυτό της να τρώει μια ποικιλία από μαγειρεμένα θαλασσινά, συμπεριλαμβανομένων καραβίδων και αστακών.
 
Αλλά παρά το γεγονός ότι η σταδιοδρομία της είναι πολύ σύντομη, η Seaside Girl Little Seven έχει ήδη διαμαρτυρηθεί γιατί δεν έχει τραβήξει πολύ προσοχή. «Γιατί κανένα από τα βίντεό μου δεν έχει γίνει trend θέμα;» φέρεται να είχε πει σε πρόσφατο βίντεο.
 
Σίγουρα, πάντως μετά από το βίντεο με το χταπόδι, θα ανέβηκε σε δημοτικότητα, αν και για τους λάθος λόγους.
 
 
Πηγή: iefimerida
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του