Απίστευτο-14χρονος υποστηρίζει ότι είναι το ο 6χρονος που απήχθη το 2011 (pics & vids)

Σενάριο αστυνομικής ταινίας θυμίζει η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 6χρονου αγοριού από το Ιλινόις των ΗΠΑ, το οποίο είχε εξαφανιστεί το 2011 κάτω από περίεργες συνθήκες.

Ο 6χρονος τότε Τίμοθι Πίτζεν κατοικούσε στην πόλη Αουρόρα μαζί με την μητέρα του, όταν το πρωί της 12 Μαΐου του 2011 ξεκίνησε μαζί της για μία εκδρομή σε υδάτινο πάρκο.

Τρεις ημέρες αργότερα κι ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, η Άμι Φράι Πίτζεν εντοπίστηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη Ροκφορντ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το τελευταίο σημείο όπου είχε θεαθεί ζωντανός ο 6χρονος Τίμοθι.

Σύμφωνα με τις αρχές που εξέτασαν τη σορό της μητέρας του Τίμοθι, η τελευταία είχε αυτοκτονήσει, ενώ σε σημείωμα που είχε βρεθεί στο δωμάτιο όπου εντοπίστηκε, η Άμι Πίτζεν ανέφερε ότι «ο Τίμοθι είναι με ανθρώπους που τον αγαπούν και  τον προσέχουν και δεν πρόκειται να τον βρείτε ποτέ».

Έκτοτε και παρά τις συνεχείς αναζητήσεις των αστυνομικών για την τύχη του Τίμοθι κανένα στοιχείο δεν κατέστη εφικτό ώστε να οδηγήσει στην διαλεύκανση του μυστηρίου.

Αμέσως, για την υπόθεση ενημερώθηκε το FBI αλλά και οι αστυνομικοί που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση της εξαφάνισής του αλλά και της αυτοκτονίας της μητέρας του, ενώ ενημερώθηκαν και οι συγγενείς του παιδιού.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 14χρονου αγοριού στις αρχές οι απαγωγείς του ήταν δύο γυμνασμένοι άνδρες που έμοιαζαν με body builders. Ένας είχε τατουάζ ιστό αράχνης στον λαιμό και ο άλλος είχε τατουάζ με φίδι στο ένα χέρι. Επέβαιναν σε ένα SUV με πινακίδες από το Ουισκόνσιν και έμεναν σε ένα Red Roof Inn, χωρίς ωστόσο οι παραπάνω πληροφορίες να οδηγήσουν τις αρχές στον εντοπισμό τυχόν υπόπτων.

 

Πλέον, σειρά έχει η εξέταση του αγοριού και η λήψη δείγματος DNA ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το αγόρι που είχε εξαφανιστεί το 2011, ενώ το θέμα έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ.
 
Πηγή: Gazetta.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό