Ζητά 1,3 εκατ. δολάρια από τον προϊστάμενό του γιατί... αεριζόταν μπροστά του!

Τι εννοούμε με τον όρο μπούλινγκ; Το συστηματικό πείραγμα ή ακόμη και ξύλο σε έναν συγκεκριμένο χώρο, είτε αυτός είναι το σχολείο, είτε η εργασία.

Η Αυστραλία και συγκεκριμένα το ανώτατο δικαστήριο στη Βικτόρια, θα «αποφασίσει» ανά στη λίστα του μπούλινγκ θα προστεθεί και το... αέρισμα! Όχι των ρούχων, το άλλο... το φυσικό!

Ένας Αυστραλός εργαζόμενος προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον του προϊσταμένου του, τον οποίο κατηγόρησε για μπούλινγκ. Όπως δήλωσε στη μηνυτήρια αναφορά του ο Ντέιβιντ Χιγκστ, ο πρώην προϊστάμενός του... αεριζόταν τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα, γεγονός που είχε επισημανθεί από τους εργαζόμενους, αλλά εις μάτην.

Ο κατηγορούμενος Γκρεγκ Σορτ, «σήκωνε τα οπίσθιά του και αεριζόταν» ακριβώς μπροστά στα μούτρα του Ντέιβιντ τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα! 

Το Ανώτατο δικαστήριο στη Βικτόρια έκρινε ότι η απρεπής, κατά τα άλλα, συμπεριφορά του προϊσταμένου δεν συνιστά μπούλινγκ. Ο Ντέιβιντ Χιγκστ όμως δεν παραιτήθηκε και ήδη άσκησε έφεση στην αρχική απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, προσθέτοντας ότι αυτή η κατάσταση του προκαλούσε επιπλέον στρες. 

«Καθόμουν γυρισμένος προς τον τοίχο και έμπαινε στο δωμάτιο, που ήταν μικρό και χωρίς παράθυρα. Αεριζόταν πίσω μου και έφευγε. Το έκανε 5-6 φορές την ημέρα», δήλωσε ο Χιγκστ. Ο προϊστάμενος δήλωσε ότι δεν θυμάται να κάνει κάτι τέτοιο. Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, δεν έκανε τίποτε με σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει τον συνάδελφό του.

Ο Χιγκστ τόνισε ότι όλα αυτά γίνονταν για να τον... διώξει από τη δουλειά του, όπως και έγινε, καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εταιρεία.

Η τελική απόφαση πάντως, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, οπότε θα γνωρίζουμε αν το... αέρισμα, εντάσσεται πλέον στη λίστα των ενεργειών που συνιστούν μπούλινγκ.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δειτε Επισης

Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του
Τύπος εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου-Βούτηξε ένα κομμάτι πίτσας στην μπύρα και μετά το έφαγε