Ο αδερφός της ερωμένης του Μπέζος «κάρφωσε» το παράνομο ζευγάρι για 200.000

Νέα στοιχεία για το πολύκροτο ειδύλλιο του μεγιστάνα της Amazon, Τζεφ Μπέζος, με την «καυτή» Λόρεν Σάντσεζ, έρχονται στο φως, ανατρέποντας όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής γύρω από αυτό το «ροζ» σκάνδαλο.

Καθώς φαίνεται, ο άνθρωπος που «διέρρευσε» στο National Enquirer τις φωτογραφίες με το πέος του, που έστελνε ο Μπέζος στην Σάντσεζ, καθώς και τα... πιπεράτα μηνύματα, με τα οποία την «πολιορκούσε» -τύπου «θέλω να σε μυρίσω»... «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου»... «Σ' αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα»- δεν ήταν άλλος από τον... αδερφό της 49χρονης ερωμένης του!

Πηγή με γνώση του θέματος, που επικαλείται η Wall Street Journal και άλλα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Μάικλ Σάντσεζ πληρώθηκε από το περιοδικό με το ποσό των 200.000 δολαρίων, προκειμένου να «καρφώσει» την αδερφή του και τον παντρεμένο, δισεκατομμυριούχο εραστή της. 

Ο ίδιος ο Σάντσεζ, πάντως, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, έσπευδε να... πάρει από πάνω του τις υποψίες ότι εκείνος ήταν ο «ρουφιάνος» της υπόθεσης, λέγοντας ότι η αδερφή του έστελνε σε όλους τους φίλους της, τις «dick pics» του Μπέζος.

Το πλέον εντυπωσιακό στην ιστορία, είναι ότι η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται πώς έκρυβαν για πολύ καιρό ένα «φίδι στον κόρφο τους». Ο Μάικλ Σάντσεζ ήταν από… πάντα πληροφοριοδότης του σκανδαλοθηρικού εντύπου και εκείνος που το «τροφοδοτούσε» με πληροφορίες για το ειδύλλιο από την πρώτη στιγμή. Όταν του ζήτησαν να τους πάει και αποδείξεις, εκείνος το έκανε, με το αζημίωτο βέβαια...

Δειτε Επισης

Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΣΥ η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου