Οι πιο απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας στον κόσμο-Ο βαμπίρ Κάρολος και η «τρομοκράτης» Χίλαρι

Οι θεωρίες συνομωσίας ζουν και βασιλεύουν τον 21ο αιώνα. Ο αριθμός των απίστευτων θεωριών τόσο οι κλασικές, όσο και οι νεότερες, αυξάνεται συνεχώς  και αποκτούν όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές.

Flatearthers, ψέμα ότι ο άνθρωπος έφτασε ποτέ στη σελήνη, κροκόδειλοι στον υπόνομο και άλλα πολλά αποκτούν ένθερμους «πιστούς» με τη δημιουργία κοινωνιών στα social media και όχι μόνο.

Ορισμένες ιστορίες απ’ όλον τον κόσμο:
Κυβερνήσεις μολύνουν το χιόνι: Η ιστορία μας έρχεται από τη Γεωργία, όπου μετά το χιόνι που έπεσε στην Ατλάντα, οι κάτοικοι άρχισαν να παρατηρούν κάτι παράξενο. Σε βίντεο φαίνονται άνθρωποι να προσπαθούν να λιώσουν το χιόνι με αναπτήρες, ωστόσο, αυτό μαύριζε. Πολλοί άρχισαν να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έριχνε χημικά στο χιόνι, καθώς αυτό άλλαζε χρώμα και δεν έλιωνε. Κανείς δεν σκέφτηκε ωστόσο, πως αυτό οφειλόταν στο βουτάνιο με το οποίο άναψαν τους πυρσούς.

Το logo της Χίλαρι Κλίντον  και η 11η Σεπτεμβρίου: Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν τη Χίλαρι Κλίντον με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Η θεωρία εξαπλώθηκε αφού μια εφημερίδα παρατήρησε τις «ομοιότητες» του logo της, το οποίο θύμισε την τρομοκρατική επίθεση.

 

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ: Ο πρίγκιπας Κάρολος ίσως προέρχεται από τον Βλαντ Δράκουλα. Ο Βρετανός πρίγκιπας βρέθηκε σε διαφημιστικό του Εθνικού Τουριστικού της Ρουμανίας, όπου ισχυρίστηκε ότι «η Τρανσυλβανία είναι στο αίμα μου» και αστειεύτηκε ότι είναι ο απόγονος του Βλαντ.
 

 
Ο Ομπάμα είναι παιδί του Malcolm X: Σύμφωνα με τον Δρ Φιλ Βάλεντ Βαλεντάιν, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ως μετα-φυσικό, μαθηματικό και εκπαιδευτικό, οι ομοιότητες του Ομπάμα και του Malcolm X είναι τόσο εντυπωσιακές, πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι πατέρας και γιος.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα