Γιατροί αφαίρεσαν 40 μεταλλικά αντικείμενα από το στομάχι ασθενούς (pics)

Σχεδόν 40 μεταλλικά αντικείμενα-συμπεριλαμβανομένων κλειδιών, κερμάτων και μιας κάρτας sim- αφαίρεσαν οι γιατροί από το στομάχι ενός Ινδού.
 
Οι χειρουργοί βρήκαν επίσης μια λεπίδα από ξύστρα, καθώς και έναν μαγνήτη επάνω στον οποίο είχαν κολλήσει τα περισσότερα μεταλλικά αντικείμενα.
 
Ο 52χρονος, που έγινε γνωστός μόνο ως Τζαγιακουμάρ, χρειάστηκε δύο 45λεπτες χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αφαιρεθούν όλα τα περίεργα αντικείμενα.
Ο Δρ. Α. Ρ. Βενκατεσβάραν, του Γενικού Νοσοκομείου, ανέφερε: «Εάν τα αντικείμενα δεν απομακρύνονταν εγκαίρως, ο ασθενής θα μπορούσε να αναπτύξει επιπλοκές, όπως εντερική αιμορραγία και σήψη, που θα οδηγούσαν τελικά στον θάνατο».
 
Οι γιατροί πραγματοποίησαν με μεγάλη προσοχή τις δύο επεμβάσεις σε διάστημα δύο ημερών, αφαιρώντας 22 μεταλλικά αντικείμενα από το στομάχι την μία ημέρα και άλλα 18 την επόμενη.

Κλειδιά, κέρματα, μια κάρτα SIM και μαγνήτη είχε καταπιεί ο ασθενήςΚλειδιά, κέρματα, μια κάρτα SIM και μαγνήτη είχε καταπιεί ο ασθενής
Οι γιατροί είπαν ότι το μικρότερο αντικείμενο είχε μήκος 2 εκατοστών και πως πολλά από αυτά είχαν κολλήσει στον μαγνήτη μέσα στο στομάχι του.
 
Τα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν για πρώτη φορά, όταν ο ασθενής έκανε μαγνητική εγκεφάλου για ψυχιατρική διαταραχή.
 
Ο Δρ. Τζαγιάτι Ρανγκαρατζάν, που εργάζεται στο νοσοκομείο δήλωσε: «Είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει ένα μαγνητικό πεδίο και υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα. Ο ασθενής, στη συνέχεια, ανέπτυξε κοιλιακό άλγος. Μια ακτινογραφία έδειξε την παρουσία πολλών μεταλλικών αντικειμένων. Η οικογένεια του ασθενούς δεν γνώριζε πως είχε την συνήθεια να καταπίνει αντικείμενα».
 
Και πρόσθεσε: «Μεταξύ των αντικειμένων υπήρχαν κλειδιά ποδηλάτου, κέρματα, σιδερένια καρφιά, μια λεπίδα ξύστρας, μια κάρτα SIM και ένας μαγνήτης. Το μικρότερο αντικείμενο είχε μήκος 2 εκατοστών. Ο ασθενής δεν υπέστη οποιεσδήποτε εσωτερικές βλάβες και έχει πάρει εξιτήριο».

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές