Στη φυλακή 43χρονος που είχε ταυτόχρονα τέσσερις συζύγους

Μόνος του στη φυλακή θα περάσει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 43χρονος Καζανόβας από το Οχάιο, που αποκαλύφτηκε ότι είχε συζύγους σε διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Αρχικά, ο Μάικλ Μίντλετον συνελήφθη με την κατηγορία ότι ήταν ταυτόχρονα παντρεμένος με τρεις γυναίκες, κατά την κράτησή του όμως διαπιστώθηκε ότι υπήρχε και τέταρτη σύζυγος, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι τα θύματά του είναι περισσότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Ο 43χρονος κατηγορήθηκε για τριγαμία στις 18 Ιανουαρίου, έπειτα από καταγγελίες τριών γυναικών από τρεις διαφορετικές πολιτείες, οι οποίες ανακάλυψαν ότι είχε παντρευτεί και τις τρεις. Πρόκειται για την Άλις Γκραντ από το Νιου Χάμσαϊρ, την Κάθριν Λάσλι από τη Τζόρτζια και την Κασάντρα Σίπλεϊ από την Αλαμπάμα.

Χειροπέδες

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Μίντλετον την περασμένη Παρασκευή και τον οδήγησαν στη φυλακή, διότι δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν στη συνέχεια ότι και μια τέταρτη γυναίκα, η Άσλεϊ Κλάιμερ από το Κεντάκι, είναι σύζυγος του 43χρονου.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC4i η Κλάιμερ ανέφερε ότι γνώρισε τον Μίντλετον μέσω facebook τον Μάρτιο του 2016 και παντρεύτηκαν στο Κεντάκι έναν μήνα αργότερα. Μαζί του μετακινούνταν από πόλη σε πόλη μένοντας σε φθηνά, γεμάτα κατσαρίδες ξενοδοχεία.

Το 2017 η Κλάιμερ υποστηρίζει ότι γέννησε το παιδί τους, όμως η Μίντλετον πλαστογράφησε την υπογραφή της και το έδωσε για υιοθεσία στο Μισούρι. Η Άλις Γκραντ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WMTW-TV ότι παντρεύτηκε τον 43χρονο το 2013, διότι την έκανε να νιώθει ξεχωριστή. Στη συνέχεια, όμως της απέσπασε 17.700 ευρώ, ενώ συχνά την κακοποιούσε σωματικά. Αν καταδικαστεί ο Μίντλετον, κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 χρόνια και πρόστιμο 3.500 ευρώ.

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές