Βρετανίδα καθαρίζει γυμνή σπίτια φυσιολατρών για 45 λίρες την ώρα (pics)

Μια 24χρονη που καθαρίζει σπίτια φυσιολατρών για να κερδίσει επιπρόσθετα μετρητά αποφάσισε να αποκαλύψει στην Mirror τι πραγματικά συνεπάγεται η δουλειά.

Η Άννα, που θέλει να κρατήσει την ταυτότητά της μυστική κάνει την συγκεκριμένη δουλειά για τους τελευταίους τρεις μήνες και λέει ότι κάνει μια ωραία αλλαγή στην εργασία από το να βρίσκεται κάποιος κλεισμένος σε ένα γραφείο όλη την ημέρα.

Είναι μέλος της Naturist Cleaners, η οποία παρέχει επαγγελματίες καθαρίστριες που επισκέπτονται τα σπίτια ή τα γραφεία των πελατών για να καθαρίσουν και να κάνουν άλλες οικιακές δουλειές ενώ είναι εντελώς γυμνές.

Και κερδίζει 45 λίρες την ώρα για τα γυμνά της καθήκοντα, αναφέρει η Wales Online.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λόρα Σμιθ το 2017, απαντώντας σε αυτό που λέει ότι ήταν «ένα αυξανόμενο νέο ενδιαφέρον για γυμνό καθαρισμό στη βρετανική κοινωνία».

Η Άννα λέει ότι μπορεί να έχει τρεις έως τέσσερις εργασίες καθαρισμού εβδομαδιαίως, κερδίζοντας περίπου 45 λίρες την ώρα καθαρίζοντας γυμνή, καθώς και 23 λίρες την ώρα για να καθαρίσει με τα ρούχα της, παρόλο που είχε έως τώρα μόνο μια πλήρως ντυμένη δουλειά.

«Όλοι οι πελάτες που είχα ήταν απλοί άνδρες, οι οποίοι ζουν μόνοι τους, ενώ οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 30 έως 50 ετών», είπε..

Ένας από τους κύριους στόχους των καθαριστών Naturist είναι να προωθήσουν τον γυμνισμό ως «άλλη κατάσταση ύπαρξης» και, παρά τις κοινές παρανοήσεις, θέλουν να τονίσουν ότι είναι κάτι απόλυτα φυσικό.

Επίσης καθιστούν σαφές ότι η υπηρεσία δεν είναι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σεξουαλική υπηρεσία.«Φορώ κανονικά ρούχα [στην εργασία], συνήθως φορά μόνο τζιν και ένα hoodie», είπε η Άννα.

«Ζητώ από τον πελάτη να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος στο σπίτι και ότι είναι εκεί μόνοι του και ότι δεν καταγράφουν σε βίντεο την επίσκεψη, παίρνω την πληρωμή και τους ρωτώ τι θέλουν να κάνω».

Η Άννα στη συνέχεια αφαιρεί όλα τα ρούχα της και αρχίζει να καθαρίζει. «Κυρίως θέλουν μαγείρεμα και ξεσκόνισμα. Τα σπίτια δεν είναι ποτέ υπερβολικά βρώμικα. Είναι σε γενικές γραμμές καθαρά και απλά χρειάζονται λίγη τακτοποίηση».

Η Άννα λέει ότι οι στενοί της φίλοι γνωρίζουν την εργασία καθαρισμού της, αν και δεν έχει πει μέλη της οικογένειας ή κανέναν στο γραφείο της.

«Η εταιρεία σας κάνει να αισθάνεστε αρκετά ασφαλής, γιατί πρέπει να τους στείλουμε ένα μήνυμα όταν τελειώσουμε, καθώς κι όταν φτάσουμε στο σπίτι του πελάτη, αλλά και κατά τη διάρκεια του καθαρίσματος επιβεβαιώνοντας πως όλα πάνε καλά.

Είναι ωραίο που έχουμε αυτή την προστασία» λέει.

Η Άννα λέει από τότε που άρχισε να καθαρίζει γυμνή, έχει ανοίξει το μυαλό της στην ιδέα του γυμνισμού και τώρα είναι πρόθυμος να διερευνήσει άλλες πτυχές της.

«Αισθάνομαι ότι η αντίληψη μου για τον γυμνισμό είναι πολύ πιο θετική τώρα που έχω μιλήσει με ανθρώπους που το κάνουν πραγματικά», είπε.

Υπάρχουν δύο εταιρείες που προμηθεύουν καθαρίστριες για φυσιολάτρες, που λειτουργούν στο Κάρντιφ και το Σουάνσι. Στην ιστοσελίδα τους, απαντούν σε μερικές από τις ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των καθαριστών.

Μπορούν άλλα άτομα να βρίσκονται στην ιδιοκτησία κατά τη διάρκεια της γυμνής υπηρεσίας καθαρισμού;

Όχι, απαγορεύουμε αυστηρά την παρουσία επιπρόσθετων επισκεπτών εκτός του κατόχου των χώρων όταν γίνεται ο καθαρισμός.

Παρέχετε άλλες υπηρεσίες εκτός από την οικιακή βοήθεια;

Όχι, προσφέρουμε μόνο μια υπηρεσία καθαρισμού και μια πλήρως ντυμένη οικιακή καθαρίστρια, συμπεριλαμβανομένου του σιδερώματος.

Μπορώ να αγγίξω τον παροχέα υπηρεσιών καθαρισμού;

Όχι, είναι αυστηρά εναντίον των επαγγελματικών μας πολιτικών. Δεν μπορείτε να αγγίξετε καθόλου τις καθαρίστριες μας. Λαμβάνουμε την ασφάλεια των καθαριστριών μας πολύ σοβαρά και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για μας.

Τι γίνεται αν με... ενθουσιάσει;

Οι καθαρίστριες μας είναι πολύ επαγγελματίες. Δεν θα αναστατωθούν και θα καταλάβουν την αντίδρασή του σώματος σας στη θέα ενός γυμνού θηλυκού. Ωστόσο, θα πρέπει να τις σέβεστε και τον προσωπικό τους χώρο. Δεν αντιπροσωπεύουμε ή παρέχουμε σεξουαλικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες καθαρισμού γυμνού και πλήρους ρούχων δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως σεξουαλική εμπειρία.

Μπορώ να αποκτήσω προσωπική επαφή με την καθαρίστρια σας;

Είναι αντίθετο με την πολιτική μας να μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία των καθαριστριών μας. Όλα οι καθαρίστριες προσλαμβάνονται από εμάς στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και είναι αντίθετο με την πολιτική μας να προσλαμβάνονται απευθείας από τους πελάτες για λόγους ασφαλείας.

Εάν δεν γίνονται γνωστές τέτοιες ρυθμίσεις, τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα των υπηρεσιών που θα παρέχει η καθαρίστρια, την εμπιστευτικότητα της υπηρεσίας και την ασφάλεια τόσο των καθαριστριών όσο και των πελατών μας.

Σε περίπτωση που προσλαμβάνεται καθαρίστρια εκτός των υπηρεσιών της Naturist, δεν θα αναλάβουμε καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που διαρρέουν, την ποιότητα της υπηρεσίας και την ασφάλειά σας.

Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο από την καθαρίστρια σας;

Όχι, δεν μπορείτε να καταγράψετε βίντεο ή να τραβήξετε φωτογραφίες από τις γυμνές ή πλήρως ντυμένες καθαρίστριες μας. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πολιτικές εμπιστευτικότητας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο την καθαρίστρια όσο κάνει τη δουλειά της.

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι