Οχταράκια ο Γιούνκερ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ-Ισχιαλγία ή μεθύσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εικόνα του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε για 30 δευτερόλεπτα να σταθεί μόνος χωρίς την βοήθεια παρακείμενων ηγετών.
 
Η κάμερα κατέγραψε τον Πρόεδρο της Κομισιόν σε μία κατάσταση που μετά βίας μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ενώ αν δεν ήταν το μπράτσο ηγετών όπως ο Μακρόν ή η βοήθεια της προσωπικής του φρουράς, θα είχε σωριαστεί στο έδαφος.
 
Στην δικαιολογία πάντως που ακούστηκε περί προβλήματος ισχιαλγίας, οι περισσότεροι δεν πείστηκαν, θεωρώντας ότι τα... "οχταράκια" του Προέδρου της Κομισιόν μάλλον ήταν αποτέλεσμα "κρασο-κατάνυξης" και όχι ορθοπεδικού προβλήματος.
 
Η επίσημη θέση των Βρυξελλών
 
Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνκερ έζησε μια έντονη και επίπονη κρίση ισχιαλγίας τις τελευταίες ημέρες στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, η οποία συνοδεύτηκε από ακόμη εντονότερες κράμπες στα πόδια, σύμφωνα με τον επικεφαλής εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα τον Τύπο στις Βρυξέλλες.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μετέφερε στον Τύπο τις δημόσιες ευχαριστίες του Προέδρου της Κομισιόν προς τους Πρωθυπουργούς της Πορτογαλίας Κόστα και της Ολλανδίας Ρούττε για τη βοήθεια που του προσέφεραν για να περπατήσει κατά την προσέλευση στο δείπνο των ηγετών της ΕΕ στο πάρκο του Σενκαντανέρ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με το αν και κατά πόσο ο Πρόεδρος Γιούνκερ σκοπεύει να εγχειριστεί για να διορθώσει το πρόβλημα σε μόνιμη βάση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Κομισιόν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Κίνα για τη Σύνοδο ΕΕ - Κίνας, στην Ιαπωνία την ερχόμενη εβδομάδα για την Υπογραφή της Συμφωνίας Ελευθέρου Εμπορίου ΕΕ- Ιαπωνίας και στη συνέχεια στη Μαδρίτη.

Ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος επέκρινε έντονα μερίδα του Τύπου που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το ζήτημα και να το συνδέσει με αβάσιμες κατηγορίες περί κατανάλωσης αλκοόλ.

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί