Star Wars: Τι μας θυμίζουν οι νέοι χαρακτήρες στον Πόλεμο των Άστρων

Η τρέλα με το Star Wars συνεχίζεται ακάθεκτη και είτε είναι κανείς φανατικός του πολέμου σε άλλους γαλαξίες, είτε όχι, μπαίνει στη διαδικασία να δει την ταινία φαινόμενο. Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που έχουν προγραμματίσει μαραθώνιο Star Wars, ώστε να δουν όλα τα επεισόδια που προηγήθηκαν, πριν φτάσουμε στο έβδομο και τη "Δύναμη που ξυπνά".

Οι αντιδράσεις στην ταινία, από όσους την έχουν ήδη δει ποικίλουν και μακριά από εμάς οι κριτικές. Όμως δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε μια άλλου είδους σύγκριση. Το νέο Star Wars έχει μια ευρεία γκάμα από ολοκαίνουριους ήρωες που από το πρώτο λεπτό που τους είδαμε μας θύμισαν πολύ κάτι... Σαν ποιον μοιάζουν, σαν ποιον μοιάζουν. Πήραμε μια ιδέα από το Collegehumor, προσθέσαμε τις δικές μας οπτικές γωνίες και ιδού τα υβρίδια του κινηματογράφου που θα μπορούσαν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους νέους χαρακτήρες του Star Wars.
 
Πριν προχωρήσετε παρακάτω, πρέπει να γνωρίζετε πως τα κολάζ φωτογραφιών που ακολουθούν, περιέχουν δεκάδες spoiler για όσους δεν έχουν δει ακόμη την ταινία. Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη:
 
 
Ένα υβρίδιο της αδέξιας καθηγήτριας του Χόγκουαρτς στο Χάρι Πότερ και του επίσης αστρικού Yoda. Δεν μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί; Και ιδού η σοφή πιλότος Maz Kanata.
 
Ο εγγονός του Άνακιν, δικαιωματικά έχει πάρει κάτι από τον σκοτεινότατο Darth (μην τον κοιτάς χωρίς τη μάσκα), αλλά άνευ μαύρου κασκέτου είναι φτυστός ο Ψαλιδοχέρης. Τι όχι;
 
 
Ο απόλυτος κακός του νέου Πολέμου των Άστρων μοιάζει καταπληκτικά με τον υπέρτατο κακό του Χάρι Πότερ, αλλά και με το μοχθηρό Γκόλουμ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Ρομποτάκια όλου του κόσμου ενωθείτε... πάντως στις φιλότιμες προσπάθειες του BB-8 να σώσει το γαλαξία, είδαμε σαφώς μια ομοιότητα με τον Wall-E.
 
Μόλις είδαμε τον πλανήτη που κατέστρεφε άλλους πλανήτες, αναλογιστήκαμε πως αυτό κάπου το έχουμε ξαναδεί. Για τους νεότερους, είναι ένα ακριβές αντίγραφο μιας πόκεμπολ, ενώ για τους μεγαλύτερους έχει πολλά κοινά με τον πλανήτη του απόλυτου κακού Mon*Star στα Ασημένια Γεράκια. (You Know - Silverhawks)
 
 
Εντάξει, η στολή πάντα μπερδεύει... Αλλά το στιλ, το ύφος και όλο το σκηνικό φέρνει σε ατρόμητους πιλότους του Τοπ Γκαν, αλλά και στην ειδική αποστολή για τη σωτηρία του πλανήτη από το Αρμαγεδδών.
 
Με κίνδυνο να υποστεί κανείς λιντσάρισμα γαλαξιακού μεγέθους από τους φανατικούς της ταινίας, το στικ της Ρέι μας θύμισε πολύ την Γαβριέλα από την αλλοπρόσαλλη σειρά "Ζήνα" (άλλωστε εκείνη το χρησιμοποιούσε από αρχαιοτάτων χρόνων), ενώ με το τουρμπάν στην έρημο του πλανήτη Τζακού, ήταν φτυστή ο Λόρενς της Αραβίας.
 
Πηγή news247

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»