Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εντυπωσιακό βίντεο: Βόας γεννά έξι μικρά φίδια

  30/08/2017 21:41
Εντυπωσιακό βίντεο: Βόας γεννά έξι μικρά φίδια

Εντυπωσιακό βίντεο: Βόας γεννά έξι μικρά φίδια

  30/08/2017 21:41
Ένα εντυπωσιακό βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας βόας γεννά τα μικρά του και έγινε viral, προκαλώντας προβληματισμό στους χρήστες του διαδικτύου. 

Το βίντεο με τον βόα να γεννά μικρά έχει κάνει μάλλον να ξεχάσουν αυτά που έμαθαν στο σχολείο, ότι δηλαδή τα φίδια γεννούν αυγά. 

Το  βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από το αμερικανικό διαδικτυακό pet shop «Reptile Collective», που ειδικεύεται στα φίδια και δείχνει τρεις βόες ξεπηδούν από την κοιλιά της μητέρας τους. 

Ένας από τους χρήστες στο Facebook σχολίασε: «Περιμένετε, είμαι τρελός που νόμιζα ότι όλα τα φίδια γεννούν αυγά;», ενώ ένας άλλος τόνισε: «Είναι οι βόες θηλαστικά; Με κορόιδεψαν όλοι οι καθηγητές μου ως παιδί».

Γιατί λοιπόν ο συγκεκριμένος βόας έκανε μικρά και όχι αυγά; Η εξήγηση είναι ότι το συγκεκριμένο είδος φιδιού ανήκει στο 30% αυτών που είναι ωοζωοτόκα, τα οποία κρατούν τα αυγά στο σώμα τους  μέχρι να εκκολαφθούν και τελικά από το σώμα τους βγαίνουν μικρά. 

Το βίντεο μέσα μόλις μια εβδομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια προβολές και οι διαχειριστές της σελίδας ενημέρωσαν το κοινό πως το φίδι γέννησε συνολικά 6 μικρά «τα οποία είναι καλά στην υγεία τους».
 

Πηγή:protothema.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας