Η 25χρονη πριγκίπισσα που χάνει το στέμμα της επειδή ερωτεύτηκε κοινό θνητό(pics)

Δεν είναι η ζωή όλων των γαλαζοαίματων του πλανήτη εξίσου παραμυθένια με την αντίστοιχη των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ή της Ευρώπης γενικότερα. Και οι ιστορίες της κοινής θνητής που έγινε γαλαζοαίματη (βλέπε Λετίσια Ισπανίας ή Κέιτ Μίντλετον) δεν προβλέπονται στην Ιαπωνία. Εκεί οι κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και δεν επιτρέπουν σε γαλαζοαίματο να συσχετιστεί με κοινό θνητό.
Κάτι που αποδεικνύεται από το το γεγονός ότι η εγγονή του αυτοκράτορα Akihito της Ιαπωνίας θα χάσει τα βασιλικά της προνόμια επειδή ερωτεύτηκε έναν κοινό θνητό, και αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να τον παντρευτεί.
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROYAL WORLD Thailand (@royalworldthailand) στις

 
Ο λόγος για την 25χρονη πριγκίπισσα Mako από την Ιαπωνία η οποία θα εγκαταλείψει το βασιλικό στάτους της όταν παντρευτεί τον 25χρονο Kei Komuro που γνώρισε σε εστιατόριο.

Ο νεαρός που «έκλεψε» την καρδιά της πριγκίπισσας κάνει σκι, παίζει βιολί και μαγειρεύει πολύ καλά, ενώ ήταν συμφοιτητής της στο International Christian University στο Τόκιο.
Οι δύο νέοι συναντήθηκαν σε εστιατόριο στο Shibuya του Τόκιο πριν από 5 χρόνια, αλλά ήρθαν πιο κοντά τους τελευταίους μήνες. Ο Komuro εργαζόταν ως «πρίγκιπας της θάλασσας» για την προώθηση του τουρισμού στις παραλίες του Shonan.
 
Ο πατέρας και ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Mako περιμένουν να διαδεχθούν τον αυτοκράτορα Akihito μετά τον θείο της πρίγκιπα Naruhito που έχει προτεραιότητα στον θρόνο, από τη στιγμή που οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν υπολογίζονται για διαδοχή στον Θρόνο του Χρυσάνθεμου.
 
Από τη στιγμή που η πριγκίπισσα Mako πει το πολυπόθητο ναι θα πάψει να είναι πριγκίπισσα. Ωστόσο η διαδικασία μέχρι τον γάμο θα πάρει χρόνο και θα έχει πολλά τελετουργικά όπως οι βασιλικοί γάμοι στην Ιαπωνία. Οι γονείς της βέβαια, σύμφωνα με το NHK, εγκρίνουν τον 25χρονο Komuro.
ΠΗΓΗ: thetoc.gr
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1
To TikTok περνάει στην αντεπίθεση-Επικαλείται την πρώτη τροπολογία και ετοιμάζεται για μάχη
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.