Δευτέρα 1 Μαϊ, 2017 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτός ο Ρώσος κάνει graffiti στην βρωμιά του αυτοκινήτου σας (pics)

  20/04/2017 20:46
Αυτός ο Ρώσος κάνει graffiti στην βρωμιά του αυτοκινήτου σας (pics)

Αυτός ο Ρώσος κάνει graffiti στην βρωμιά του αυτοκινήτου σας (pics)

  20/04/2017 20:46

Εκεί που κάποιος βλέπει μια βρώμικη επιφάνεια αυτοκινήτου, ο Ρώσος εικονογράφος Νικίτα Γκόλουμπεφ βλέπει έναν καμβά για καλλιτεχνική δημιουργία.

Σας ενοχλεί η θέα ενός βρώμικου αυτοκίνητου; Προσβάλλει την αισθητική σας;

Καιρός να αναθεωρήσετε. Εκεί που κάποιος βλέπει μια βρώμικη επιφάνεια αυτοκινήτου, κάποιος άλλος βλέπει έναν καμβά για καλλιτεχνική δημιουργία. Και αν ζείτε στη Μόσχα, το αυτοκίνητό σας μπορεί να γίνει στόχος ενός τέτοιου «βανδαλισμού».

 

Ο Ρώσος εικονογράφος Νικίτα Γκόλουμπεφ θέλει να περιλάβει βρώμικα οχήματα και να τα μετατρέψει σε έργα τέχνης δρόμου.

Στο παρελθόν - όπως αποδεικνύει και ο λογαριασμός του στο Facebook -ο Νικίτα επιδόθηκε στη ζωγραφική, στο σχέδιο, σε φηφιακή τέχνη. Τώρα, έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του εφήμερου. Η τέχνη δρόμου είναι εξ ορισμού τέχνη του εφήμερου, υπόκειται στις διαθέσεις του καιρού, στις διαθέσεις ιδιοκτητών ακινήτων (στις επιφάνειες των οποίων φιλοξενούνται τα έργα). Η τέχνη δρόμου του Γκόλουμπεφ είναι το πιο εφήμερο «εφήμερο», μιας κι ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ή απλώς μια μάνικα θα τη σβήσει για πάντα.

Πάντως, αν δεν ενδιαφέρεστε και τόσο για το «καθαρό πρόσωπο» του οχήματός σας, ή μάλλον αν ενδιαφέρεστε να είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα η όψη του, ο άνθρωπός σας είναι ο Νικίτα Γκόλουμπεφ! Κι αν κάποιος σας κακοχαρακτηρίσει για το βρώμικο αμάξι σας, απαντήστε ότι ενδιαφέρεστε για τους καλλιτέχνες δρόμου (προσφέροντάς τους «καμβά» για τα έργα τους).
 
 
 
 
 

ΠΗΓΗ:thetoc.gr
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας