Παραλήρημα από λάθος: 17χρονη μαθήτρια ήταν τελικά η... πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου

  Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να προκαλέσει παροξυσμό ανάμεσα στους χρήστες του Διαδικτύου, όταν στα πλάνα του απεικονιζόταν η πιο... σέξι καθηγήτρια μαθηματικών του κόσμου.

Τα πλάνα με την ξανθιά νεαρή γυναίκα με το γκρι φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της, έκαναν το γύρο του Ίντερνετ, καταγράφοντάς την να διδάσκει μαθηματικά στη Λευκορωσία. 

Μέσα σε λίγες ώρες η εντυπωσιακή γυναίκα είδε το πρόσωπό της παντού, ενώ νέες φωτογραφίες της έβλεπαν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, το παραλήρημα που προκλήθηκε γύρω από την εικόνα της βασίστηκε σε ένα λάθος, καθώς σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν απεικόνιζαν τελικά την όμορφη καθηγήτρια, αλλά μία 17χρονη μαθήτρια.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να μην μοιάζουν σαν σταγόνες νερού, αλλά ο ενθουσιασμός των χρηστών του Διαδικτύου δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να μπερδέψουν το πρόσωπο της μαθηματικού  με εκείνο της Οξάνα Νεβεσέλαγια, η οποία εν μια νυκτί έγινε διάσημη, ενώ είδε τους ακολούθους της στο Instagram να εκτοξεύονται ξεπερνώντας τους 500.000.

Αρχικά, η 17χρονη ήταν ενοχλημένη από την παρεξήγηση, ωστόσο, όπως είπε χάρη στη βοήθεια του αγαπημένου της είδε τη θετική πλευρά του... μπερδέματος.

«Τώρα, βλέπω περισσότερο τα θετικά πράγματα όλης αυτής της κατάστασης», δήλωσε η 17χρονη, η οποία αναρτά φωτογραφίες της και συγκεντρώνει σε ελάχιστα λεπτά τα 17.000 likes.

«Το έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν είμαι εγώ. Αλλά τα σχόλια αυξάνονται με δραματικό ρυθμό, τόσο που μοιάζει ανούσιο να το πω ξανά και ξανά», πρόσθεσε η νεαρή, η οποία τόνισε ότι δεν είναι τόσο καλή στα μαθηματικά όσο η... σωσίας της.

 
 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές