Tα ασύρματα ακουστικά που κοστίζουν 1.000 δολάρια!

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κατηγορήσει την Apple για τα ακριβά αξεσουάρ της. Μεταξύ αυτών και τα Airpods, τα ασύρματα ακουστικά της που κοστίζουν 159 δολάρια. Μάλλον βέβαια δεν είχαν ακούσει για ένα άλλο ζευγάρι επώνυμων earbuds που κοστίζουν σχεδόν το εξαπλάσιο, δηλαδή 1.000 δολάρια. 

Ο λόγος για τα ακουστικά που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Louis Vuitton, ο γνωστός γαλλικός οίκος μόδας που μέχρι χθες ήταν γνωστός για τις δερμάτινες τσάντες, τα χαρακτηριστικά «καρό» ρούχα του και τα λοιπά ενδυματολογικά αξεσουάρ του. 

Παρότι ο οίκος πουλά τα δικά του ακουστικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κατασκευάζει. Τα ακουσικά είναι το μοντέλο MW07 της εταιρείας Master & Dynamic στα οποία έχει προστεθεί το περίφημο LV. Η τιμή λιανικής του συγκεκριμένου μοντέλου ακουστικών είναι 300 δολάρια, ωστόσο μόλις τυπωθεί πάνω τους το λογότυπο του γαλλικού οίκου η τιμή τους αυξάνεται περί τα 700 δολάρια. 


Στη συσκευασία των ακουστικών θα βρει κανείς δύο πουγκιά LV, οδηγίες χρήσεις, ένα φάκελο με το λογότυπο της εταιρείας – για να στείλει μάλλον κάποια στιλάτη επιστολή να θυμηθεί τα παλιά – ένα USB-C καλώδιο φόρτισης κι έναν αντάπτορα USB – και τα δύο φυσικά με το λογότυπο LV – και τέλος μια κασετίνα με φερμουάρ όπου και θα βρει τα ακουστικά. 

Όσον αφορά τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά να σημειώσουμε ότι οι ειδικοί της αγοράς αναφέρουν ότι είναι ελαφριά με καλό σχεδιασμό για να ταιριάζει στο αφτί του καθενός, ότι το κουμπί που έχουν στο πλάι είναι βολικό κι ότι και ο ήχος είναι εξαιρετικός, έχει ένα «πονηρό» μπάσο, σπουδαία ψηλά, μέτρια και χαμηλά και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερος από αυτόν των AirPods. Όχι βέβαια τόσο εξαιρετικός όσο 1.000 δολάρια…. Τέλος, ο ήχος για τις κλήσεις είναι εξίσου καλός, όμως η μπαταρία δεν διαρκεί πάνω από 3,5 ώρες, φορτίζει βέβαια στο 100% μέσα σε 40 λεπτά.

Δειτε Επισης

Οι άνθρωποι μεταδίδουν περισσότερους ιούς στα ζώα από ό,τι το αντίστροφο
Το αγαπημένο οικοσύστημα της Apple τη βάζει σε μπελάδες
Επιστήμονες αναπτύσσουν πειραματικό χάπι γυμναστικής
Μειώθηκαν οι συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας, αυξήθηκαν οι χρήστες κινητής το 2023
Ένα νέο αστέρι θα κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό-Συμβαίνει κάθε 79 χρόνια
To Facebook επαναφέρει το κλασικό «Poke»-Όλες οι λεπτομέρειες
Δεύτερη χώρα σε ποσοστό χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Κύπρος στην ΕΕ
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Δανέζος σεφ έθεσε ως στοίχημα για το 2025 να ετοιμάσει γαστρονομικό γεύμα στη στρατόσφαιρα
ΒΙΝΤΕΟ: Καταστράφηκε εισερχόμενος στην ατμόσφαιρα ο πύραυλος Starship