H ακτινογραφία του Mate 20 και 20 Pro

Η Huawei είναι σήμερα ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων, αμέσως μετά τη Samsung και την Apple, και έφτασε κάποια στιγμή δεύτερη εταιρία φέτος. Κοιτάζοντας τα νέα Mate 20 και 20 Pro, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί βρίσκεται μέσα στις 3 καλύτερες εταιρίες.

Το Mate 20 και το Pro έρχονται με τα trademark χρώματα του γυαλιού στο οποίο στεγάζονται, αλλά υπάρχει μια νέα και ευπρόσδεκτη στροφή. Η Huawei το ονομάζει Hyper Optical Pattern και κάνει τα τηλέφωνα λιγότερο ολισθηρά στο χέρι από το γυαλί, βοηθώντας σας να τα κρατάτε πιο στιβαρά αν τα χρησιμοποιείτε χωρίς θήκη. Μόνο στις επιλογές χρώματος Midnight Blue, Emerald Green και Twilight, οι εκδόσεις Black and Pink Gold το παρακάμπτουν.

Η οθόνη OLED του Mate 20 Pro είναι με πλαστικό υπόστρωμα και είναι καμπύλη στα πλάγια όμοια με τη ναυαρχίδα της Samsung, προσθέτοντας μια ευχάριστη αισθητική εντύπωση. Οποιαδήποτε αισθητικά πλεονεκτήματα από την καμπύλη οθόνη αντισταθμίζονται από την ευρεία προεξοχή κορυφαίας στεφάνης που φιλοξενεί την απάντηση της Huawei στο κιτ κάμερας TrueDepth της Apple. Διαθέτει όλα τα στοιχεία ανίχνευσης 3D και flood illuminator που χρειάζονται για να ξεκλειδώσετε αξιόπιστα το τηλέφωνο ή να εξουσιοδοτήσετε πληρωμές με το πρόσωπό σας, καθώς και να πραγματοποιήσετε κάποια κινούμενη δράση με emoji.

Δεδομένου ότι το Mate 20 Pro διαθέτει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, η τοποθέτηση μιας πρόσθετης βιομετρικής επιλογής ακούγεται όπως πιθανώς είναι - η Apple το έχει, οπότε δεν μπορούμε να αφήσουμε τους αγοραστές μας να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Το Mate 20 έχει μια πολύ μικρότερη εγκοπή που φιλοξενεί μόνο την μπροστινή κάμερα, την οποία η Huawei αποκαλεί dewdrop και σημαίνει πολύ μεγαλύτερη αναλογία οθόνης σε ένα τηλέφωνο που ανταγωνίζεται το XS Max σε διαγώνιο οθόνης.

Αυτό επιτυγχάνεται επίσης με μια λεπτότερη κατώτατη στεφάνη σε σύγκριση με το Mate 20 Pro. Ο Mate 20 είναι λίγο ψηλότερος και πολύ μεγαλύτερος από τον Mate 20 Pro, ο οποίος θα έκανε τον πιο ακριβό του αδερφό του λίγο πιο άνετο στο κράτημα και στην μεταφορά.

Πηγή:techfreaks.gr

Δειτε Επισης

Τρεις Ρώσοι έκαναν ρεκόρ πέφτοντας με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα στον Βόρειο Πόλo (pics)
Σύντομα η μεταφορά των servers ασφαλές μέρος-Xρονοδιάγραμμα τον Σεπτέμβριο για το e-justice
Υφ. Έρευνας: Στόχος έως το 2026 η πλήρης κάλυψη σε συνδεσιμότητα πολύ υψηλών ταχυτήτων
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό-Eπιβεβαιώνει η NASA
Προειδοποίηση Apple για επιχείρηση υποκλοπών σε 92 χώρες
Οι μαζικοί γάμοι, οι παράξενες αντιδράσεις ζώων και οι θεαματικές εικόνες από την έκλειψη Ηλίου
LIVΕ/BINTEO: Η ολική έκλειψη ηλίου μέσω της NASA-Φρενίτιδα στις ΗΠΑ για το σπάνιο φαινόμενο
Η Meta θα αναγνωρίζει τα περιεχόμενα που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
Η Microsoft προειδοποιεί πως η Κίνα θα χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για να παρέμβει στις εκλογές στις ΗΠΑ