Η OLED οθόνη του Google Pixel 3 XL είναι βασικά «τέλεια»

Η οθόνη P-OLED 6,3 ιντσών που βρίσκεται στο Google Pixel 3 XL είναι η καλύτερη οθόνη κινητού τηλεφώνου που κυκλοφόρησε ποτέ στο εμπόριο και είναι "visually indistinguishable from perfect", όπως δήλωσαν εμπειρογνώμονες συγκριτικής αξιολόγησης στην αναφορά του DisplayMate.
 
Το smartphone που αποκαλύφθηκε πρόσφατα ταιριάζει ή υπερβαίνει τις υπάρχοντες εγγραφές σε μισή ντουζίνα από τις πτυχές του, με μία από τις πιο εντυπωσιακές να είναι η απόλυτη απόλυτη χρωματική ακρίβεια στην κατηγορία. Δεδομένου ότι η Google επέλεξε να εξοπλίσει το τηλέφωνο με ένα πάνελ OLED, η ίδια η φύση αυτής της επιλογής εξασφάλισε επίσης ότι το Pixel 3 XL προσφέρει μια άπειρη αναλογία αντίθεσης δεδομένου του πώς είναι ικανή να παραδώσει αληθινό μαύρο χρώμα απλά μη φωτίζοντας μεμονωμένα εικονοστοιχεία που επίσης εξοικονομούν ενέργεια, δηλ. βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με τις λύσεις LCD.

Το Pixel 3 XL βιώνει επίσης τη μικρότερη μετατόπιση ακρίβειας των χρωμάτων με την αλλαγή των μέσων επιπέδων εικόνας του περιεχομένου εικόνας, όπως λέει το DisplayMate, με την κύρια συνέπεια του ισχυρισμού αυτού να είναι η συσκευή να έχει καλές επιδόσεις με ποικίλο οπτικό περιεχόμενο, ακόμη και όταν οι σκηνές αλλάζουν γρήγορα και ποικίλλουν ριζικά. Η ανακλαστικότητα της οθόνης σε 4,3% είναι επίσης η μικρότερη στην αγορά, όπως και η 28% διακύμανση της φωτεινότητας σε γωνία θέασης 30 μοιρών. Όπως συμβαίνει και με άλλα smartphones QHD +, το Pixel 3 XL προσφέρει την απόλυτη κορυφή του τι μπορεί να αντιληφθεί το ανθρώπινο μάτι από την άποψη της ανάλυσης σε μια μικρή οθόνη κινητού - ένα πάνελ με ανάλυση 3K 2.960 x 1.440 pixels που ανέρχεται σε 18.5: 9.

Ενώ η Sony άλλαξε εποχή σε οθόνες 4Κ, η διαφορά μεταξύ των δύο δεν είναι ορατή στο ανθρώπινο μάτι σε τακτική χρήση και μπορεί να παρατηρηθεί μόνο στο πλαίσιο εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, όπως αποκάλυψε προηγούμενος έλεγχος που διενεργήθηκε από πολλές πηγές. Σε γενικές γραμμές, η Google ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες στο τμήμα οθόνης με την τελευταία ναυαρχίδα του Android που αποτελεί σήμερα το καλύτερο παράδειγμα της τέλειας οθόνης smartphone, το οποίο είναι απίθανο να εκθρονιστεί μέχρι το επόμενο έτος, όπως υποδεικνύει η αναλυτική ανασκόπηση του DisplayMate.

Ενώ το μικρότερο Pixel 3 χρησιμοποιεί παρόμοιο πάνελ P-OLED, η ανάλυση FHD + της οθόνης 5,5 ιντσών το κατέστησε μη επιλέξιμο για μια πιο προσεκτική επιθεώρηση από το DisplayMate που κάνει review μόνο τα καλύτερα από όσα προσφέρει η βιομηχανία ανά πάσα στιγμή. Το Pixel 3 θα πρέπει να προσφέρει μια συγκρίσιμη απόδοση στον τομέα της απεικόνισης όσον αφορά την ακρίβεια των χρωμάτων και τις γωνίες θέασης, ενώ ο μικρότερος αριθμός εικονοστοιχείων δεν πρέπει να είναι πολύ προφανής δεδομένου του τρόπου με τον οποίο το τηλέφωνο χρησιμοποιεί μια πιο συμπαγή οθόνη.

Πηγή:techfreaks.gr

Δειτε Επισης

Οι άνθρωποι μεταδίδουν περισσότερους ιούς στα ζώα από ό,τι το αντίστροφο
Το αγαπημένο οικοσύστημα της Apple τη βάζει σε μπελάδες
Επιστήμονες αναπτύσσουν πειραματικό χάπι γυμναστικής
Μειώθηκαν οι συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας, αυξήθηκαν οι χρήστες κινητής το 2023
Ένα νέο αστέρι θα κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό-Συμβαίνει κάθε 79 χρόνια
To Facebook επαναφέρει το κλασικό «Poke»-Όλες οι λεπτομέρειες
Δεύτερη χώρα σε ποσοστό χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Κύπρος στην ΕΕ
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Δανέζος σεφ έθεσε ως στοίχημα για το 2025 να ετοιμάσει γαστρονομικό γεύμα στη στρατόσφαιρα
ΒΙΝΤΕΟ: Καταστράφηκε εισερχόμενος στην ατμόσφαιρα ο πύραυλος Starship