Η διαφήμιση του Huawei Mate 20 κρύβει μια έκπληξη για το Mate 20X

Η οικογένεια Huawei Mate 20 πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 16 Οκτωβρίου και αποτελείται από τρεις συσκευές - το Mate 20, το Mate 20 Pro και το μυστήριο Mate 20X. Το τελευταίο είναι το μεγαλύτερο από τα 3, καθώς θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη OLED 7,2 ιντσών. Το 20X λέγεται επίσης ότι έρχεται με μια τεράστια μπαταρία, πιθανώς 5.000 mAh, και θα μπορούσε επίσης να είναι το πρώτο smartphone της Huawei με υποστήριξη γραφίδας.

Δύο πρόσφατες εικόνες του Huawei Mate 20X δείχνουν το τηλέφωνο κάθεται δίπλα σε μια μάλλον ογκώδη γραφίδα stylus. Μια από τις εικόνες, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από την Huawei Club, είναι ένα φυλλάδιο που απεικονίζει τρία τηλέφωνα με τις λέξεις "Mate 20" γραμμένο μεταξύ των συσκευών. Τα δύο τηλέφωνα στα αριστερά είναι πιθανό να είναι τα Mate 20 και Mate 20 Pro, ενώ η μεγαλύτερη συσκευή στα δεξιά θα πρέπει να είναι το Mate 20 X. Η τοποθέτηση της γραφίδας δίπλα στο 20X μπορεί να υποδηλώνει ότι πρόκειται να είναι το μόνο τηλέφωνο με γραφίδα, αν και δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα σε αυτό το σημείο.

Ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται η γραφίδα δίπλα στο τηλέφωνο, τοποθετημένη σε δικό της stand, και με το μέγεθος της και μόνο, οι πιθανότητες τοποθέτησης μέσα στο Mate 20X - τύπου Galaxy Note - δεν φαίνεται εφικτό. Επιπλέον, η γραφίδα μπορεί να μην έρχεται ακόμη μαζί με το τηλέφωνο, αλλά να είναι ξεχωριστή αγορά. Μήπως αυτό σημαίνει ότι τα άλλα δύο μοντέλα του Mate 20 θα έχουν επίσης υποστήριξη για την γραφία; Είναι πάρα πολύ νωρίς για να το πούμε με σιγουριά.

Τα Huawei Mate 20, Mate 20 Pro και Mate 20X έχουν προγραμματιστεί να παρουσιαστούν στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου, παρόλο που οι πραγματικές πωλήσεις θα ξεκινήσουν πιθανώς λίγο αργότερα. Το Mate 20 φημολογείται ότι ξεκινά από λίγο πάνω από $ 800, ενώ το Mate 20 Pro μπορεί να ξεκινήσει για περισσότερα από $ 1000. Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για την τιμολόγηση του Mate 20X.

Πηγή:.techfreaks.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1
To TikTok περνάει στην αντεπίθεση-Επικαλείται την πρώτη τροπολογία και ετοιμάζεται για μάχη
Πώς έφτασαν οι ΗΠΑ στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση του TikTok-Το παρασκήνιο του «Ψυχρού Πολέμου» με Κίνα
Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ
Τρεις Ρώσοι έκαναν ρεκόρ πέφτοντας με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα στον Βόρειο Πόλo (pics)
Σύντομα η μεταφορά των servers ασφαλές μέρος-Xρονοδιάγραμμα τον Σεπτέμβριο για το e-justice
Υφ. Έρευνας: Στόχος έως το 2026 η πλήρης κάλυψη σε συνδεσιμότητα πολύ υψηλών ταχυτήτων
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό-Eπιβεβαιώνει η NASA