Αυτά είναι τα τρία νέα iPhone που παρουσίασε η Apple

Τα αποκαλυπτήρια τριών νέων iPhone, συμπεριλαμβανομένου και ενός μοντέλου - έκπληξη, έκανε η Apple.

H παρουσίαση ξεκίνησε με πλάνα από το νέο campus της εταιρίας και μουσική υπόκρουση το «All You Need Is Love» αλλά και ένα απόσπασμα από την ομιλία του Στιβ Τζομπς.

H τελετή ξεκίνησε στο Steve Jobs Theater στις 8 ώρα Ελλάδος και στην σκηνή εμφανίστηκε πρώτος ο Τιμ Κουκ. O Κουκ ξεκίνησε την τελετή με ένα μήνυμα για τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπ, ενώ αναφέρθηκε στα σχέδια της εταιρείας να μεταφερθεί στο νέο της campus την επόμενη χρονιά.

Η παρουσίαση των προϊόντων ξεκίνησε με τα τρίτης γενιάς Apple Watch και το νέο πακέτο της Apple Tv και συνεχίστηκε με τα πολυαναμενόμενα αποκαλυπτήρια των τριών νέων μοντέλων iPhone. 

iPhone 8 - 8plus

Μοιάζει σχεδιαστικά στο iPhone 7, ωστόσο το iPhone 8 διαθέτει στρώμα γυαλιού και στο πίσω μέρος του. Διατίθεται σε χρώματα ασημί, σκούρο γκρι και nude gold. Διαθέτει νέο επεξεργαστή, κάμερα, επεξεργαστή γραφικών και αισθητήρα κάμερας, καθώς και ολοκαίνουριο τσιπ Α11 bionic. Επίσης, το νέο iPhone φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό που λέγεται Portrait Lighting. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τον φωτισμό και να κάνει τα πορτρέτα των φωτογραφιών ακόμη καλύτερα. Παρόμοια χαρακτηριστικά ισχύουν και για τα βίντεο. Το νέο iPhone 8 θα υποστηρίζει 4Κ λήψη βίντεο αλλά και Augmented Reality λειτουργίες. Οθόνες: 4.7- ιντσών και 5.5 ιντσών.  Με το iPhone 8 πλέον εγκαινιάζεται και η ασύρματη φόρτιση. Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus θα είναι διαθέσιμα στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64 και 256GB και η τιμή τους θα ξεκινάει από 699 δολάρια.

iPhone X

Το νέο iPhone X διαθέτει 5.8 ιντσών Super Retina Display οθόνη. Το iPhone X δεν θα διαθέτει Touch ID, αλλά... Face ID, δηλαδή τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Έτσι το κινητό σας θα μένει κλειδωμένο μέχρι να το... κοιτάξετε. To Face ID θα μπορεί επίσης να καταλαβαίνει της αλλαγές της εμφάνισης του χρήστη! Παράλληλα, θα είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές που υποστήριζαν το Touch ID, ενώ με την τεχνολογία του Face ID  ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του κινούμενα emojis ανάλογα με τη διάθεσή του! νΤο νέο iPhone X διαθέτει νέα βελτιωμένη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του με νέο οπτικό σταθεροποιητή  ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ όπως και το iPhone 8 υποστηρίζει AR λειτουργίες. Η μπαταρία του iPhone Χ διαρκεί δύο ώρες περισσότερο από την αντίστοιχη του iPhone 7, ενώ υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα σε δύο εκδόσεις ανάλογα με το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο (64GB/256GB) σε τιμή που ξεκινάει από 999 δολάρια. 

Δειτε Επισης

Υφ. Έρευνας: Στόχος έως το 2026 η πλήρης κάλυψη σε συνδεσιμότητα πολύ υψηλών ταχυτήτων
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό-Eπιβεβαιώνει η NASA
Προειδοποίηση Apple για επιχείρηση υποκλοπών σε 92 χώρες
Οι μαζικοί γάμοι, οι παράξενες αντιδράσεις ζώων και οι θεαματικές εικόνες από την έκλειψη Ηλίου
LIVΕ/BINTEO: Η ολική έκλειψη ηλίου μέσω της NASA-Φρενίτιδα στις ΗΠΑ για το σπάνιο φαινόμενο
Η Meta θα αναγνωρίζει τα περιεχόμενα που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
Η Microsoft προειδοποιεί πως η Κίνα θα χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για να παρέμβει στις εκλογές στις ΗΠΑ
BINTEO: Ζήτησαν από την τεχνητή νοημοσύνη να τους δείξει πώς μοιάζει η κόλαση και η απάντηση δεν τους άρεσε καθόλου
Ισραήλ και τεχνητή νοημοσύνη κατά Χαμάς-Πώς ο αλγόριθμός επέλεξε χιλιάδες στόχους