Γιατί το επόμενο iPhone θα σπάσει όλα τα ρεκόρ

Τα αναβαθμισμένα iPhone της Apple που θα κυκλοφορήσουν το 2017 θα έχουν αρκετά ελκυστικά νέα χαρακτηριστικά που το πιθανότερο είναι ότι θα σπάσουν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων. Αυτό τουλάχιστον έγραψε την περασμένη Τρίτη ο αναλυτής της KGI Securities, Μινγκ-Τσι Κούο.

Το μοντέλο της γνωστής σειράς smartphone που θα λανσαριστεί του χρόνου θα έχει μια εντελώς νέα εξωτερική σχεδίαση ύστερα από τρία χρόνια σχετικής στασιμότητας, ανέφερε ο Κούο σε μια αναφορά.

Με γυάλινη θήκη, ασύρματη φόρτιση και – σε κάποια μοντέλα – οθόνη OLED, τα μοντέλα iPhone του 2017 θα δημιουργήσουν «μια άνευ προηγουμένου ζήτηση από κατόχους προηγούμενων μοντέλων που θα επιδιώξουν να τα αντικαταστήσουν».

Οι πωλήσεις iPhone το δεύτερο μισό του 2017 θα μπορούσαν να κυμανθούν από 120 έως 150 εκατομμύρια, και είναι πιθανό ότι θα ξεπεράσουν τα 122,8 εκατομμύρια iPhone που πουλήθηκαν κατά το δεύτερο μισό του 2015 και τα 113,7 εκατομμύρια του δεύτερου μισού του 2014.

Για φέτος, η Apple πούλησε 45,5 εκατομμύρια iPhone το τρίτο τρίμηνο και αναλυτές της Wall Street αναμένουν πωλήσεις 78 εκατομμυρίων συσκευών για το τελευταίο τρίμηνο. Άρα, οι συνολικές πωλήσεις για το δεύτερο μισό του 2016 αναμένεται να φτάσουν τις 123,5 εκατομμύρια συσκευές. Η ίδια η Apple δεν έχει πει τίποτα σχετικά με το iPhone που θα λανσάρει του χρόνου.

Όμως, ο Κούο, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις πηγές που διαθέτει μέσα στην εφοδιαστική αλυσίδα της Apple στην Ασία, είναι γνωστός για τις ακριβείς προβλέψεις του σχετικά με τα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας. Ο ίδιος έχει πει ότι μόνο μια premium έκδοση του μοντέλου iPhone Plus θα έχει οθόνη υψηλότερου κοντράστ OLED αντί για την τρέχουσα οθόνη τεχνολογίας LED. Τα στάνταρντ μοντέλα iPhone Plus και iPhone θα διατηρήσουν την οθόνη τεχνολογίας TFT-LCD, σύμφωνα με τον αναλυτή. Αλλά η λειτουργία ασύρματης φόρτισης και το γυάλινο εξωτερικό θα μπορούσαν να προσελκύσουν πολλούς αγοραστές ακόμα και για τα μοντέλα με οθόνη LCD.

Πολλοί αναλυτές αναμένουν ότι οι περισσότεροι κάτοχοι iPhone θα περιμένουν μέχρι το 2017 για να αντικαταστήσουν την τρέχουσα συσκευή τους με μια πραγματικά αλλαγμένη νέα συσκευή. Αντίθετα, το iPhone 7 είχε σχεδόν την ίδια εξωτερική εμφάνιση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone 6, με εξαίρεση την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών και την προσθήκη μιας κάμερας διπλού φακού στην έκδοση Plus.

Πηφή: fortune greece

Δειτε Επισης

Οι άνθρωποι μεταδίδουν περισσότερους ιούς στα ζώα από ό,τι το αντίστροφο
Το αγαπημένο οικοσύστημα της Apple τη βάζει σε μπελάδες
Επιστήμονες αναπτύσσουν πειραματικό χάπι γυμναστικής
Μειώθηκαν οι συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας, αυξήθηκαν οι χρήστες κινητής το 2023
Ένα νέο αστέρι θα κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό-Συμβαίνει κάθε 79 χρόνια
To Facebook επαναφέρει το κλασικό «Poke»-Όλες οι λεπτομέρειες
Δεύτερη χώρα σε ποσοστό χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Κύπρος στην ΕΕ
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Δανέζος σεφ έθεσε ως στοίχημα για το 2025 να ετοιμάσει γαστρονομικό γεύμα στη στρατόσφαιρα
ΒΙΝΤΕΟ: Καταστράφηκε εισερχόμενος στην ατμόσφαιρα ο πύραυλος Starship