Και δεύτερο «εκρηκτικό» μοντέλο από τη Samsung;

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Samsung μετά από τις καταγγελίες και τις εκρήξεις του Galaxy Note 7. O τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες που αφορούν ένα από τα διασημότερα και νεότερα μοντέλα που έχει λανσάρει το τελευταίο διάστημα η εταιρία, το Galaxy S6 Active.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian, ένας από τους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου smartphone υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος της Samsung, όταν η συσκευή του ανατινάχθηκε.

Στην μήνυση αναφέρεται πως, το Galaxy S6 Active είναι "εκρηκτικό και επικίνδυνο", με τη νέα βόμβα έσκασε μετά την ανάκληση των 1,9 εκατομμυρίων τεμαχίων του Galaxy Note 7 από την κορεατική τεχνολογική εταιρία.
 
H μήνυση κατατέθηκε χθες, Τετάρτη, στην εισαγγελία της Καλιφόρνια ων ΗΠΑ και ο κάτοχος του Galaxy S6 Active υποστηρίζει ότι το κινητό του εξερράγη.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι και η νεογέννητη κόρη τους από την Καλιφόρνια κοιμόντουσαν και ξύπνησαν από "μια δυνατή έκρηξη που έμοιαζε με πυροβολισμό".

Όπως περιέγραψε ο κάτοχός του, το κινητό έπιασε φωτιά και πολύ γρήγορα το δωμάτιο γέμισε καπνούς, ο ίδιος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με ένα πουκάμισο όταν το κινητό άρχισε να λιώνει και να βγάζει μια αφρώδη ουσία. Στη συνέχεια το άρπαξε και το πέταξε στο νεροχύτη όπου το έσβησε με νερό.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως οι νέες καταγγελίες αποτελούν το τελειωτικό χτύπημα για τη Samsung, που βλέπει τις μετοχές της, όπως και τις πωλήσεις της να κατρακυλούν, κάνοντας τους ανταγωνιστές να τρίβουν τα χέρια τους.

Πηγή: Theguardian
  

Δειτε Επισης

BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1
To TikTok περνάει στην αντεπίθεση-Επικαλείται την πρώτη τροπολογία και ετοιμάζεται για μάχη
Πώς έφτασαν οι ΗΠΑ στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση του TikTok-Το παρασκήνιο του «Ψυχρού Πολέμου» με Κίνα
Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ
Τρεις Ρώσοι έκαναν ρεκόρ πέφτοντας με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα στον Βόρειο Πόλo (pics)
Σύντομα η μεταφορά των servers ασφαλές μέρος-Xρονοδιάγραμμα τον Σεπτέμβριο για το e-justice
Υφ. Έρευνας: Στόχος έως το 2026 η πλήρης κάλυψη σε συνδεσιμότητα πολύ υψηλών ταχυτήτων
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό-Eπιβεβαιώνει η NASA