Ο διαιτητής στο ντέρμπι τίτλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας

Από νωρίς άρχισε το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (29/4 19:00) στο ΓΣΠ και το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα. 
 
Η πρώτη κόντρα ήρθε με αφορμή τα εισιτήρια της αναμέτρησης και τον ΑΠΟΕΛ να επιρρίπτει ευθύνη στην ομάδα της Λεμεσού για το γεγονός πως δεν αποδέχθηκε την εισήγηση των «γαλαζοκιτρίνων» για κοινό αίτημα στην ΚΟΠ, ώστε να μην ισχύσει το μέτρο της αγοράς εισιτηρίων μέσω της ΚΟΠ. 
 
Διαβάστε επίσης:
 
Νοούμενου πως η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για κάτι τέτοιο αναμένεται πλέον η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών και το κατά πόσο θα διαφοροποιήσουν την απόφαση τους για αποχή. 
 
Με ενδιαφέρον αναμένεται και ο ορισμός του διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος θα κληθεί να διαιτητεύσει το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς. 
 
Επί τους παρόντος, δύο είναι οι διαιτητές που διεκδικούν την «καυτή» σφυρίχτρα και ένας εξ αυτών θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός. 
 
Πρόκειται για τους Βασίλη Δημητρίου και Λεόντιο Τράττο. Προφανώς και παρασκηνιακά θα γίνουν επαφές όλων των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή κοινής αποδοχής με την ευχή η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο ντέρμπι της χρονιάς.