Πόσα πλήρωσε και πόσα δίνει στο... φαινόμενο Νσούε ο ΑΠΟΕΛ

Λίρα-εκατό αποδεικνύεται η μεταγραφή του Εμίλιο Νσούε για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Αφρικανός με ισπανικό διαβατήριο ακραίος αμυντικός πριν καλά-καλά μάθει τα κατατόπια του "Αρχαγγέλου" κρίνεται ως εξαιρετική προσθήκη και κέρδισε μια θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας. 
 
Πέντε γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις για αμυντικό ποδοσφαιριστή αποτελεί δίχως αμφιβολία μια επίδοση που θα ζήλευαν οι κορυφαίοι επιθετικοί. Ο Νσούε, πέραν της ικανότητας του στο σκοράρισμα, είναι ακριβώς ότι έψαχνε ο Γιώργος Δώνης τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. 
 
Είναι απόλυτα συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ με "όπλο" τις αστείρευτες φυσικές του δυνάμεις προωθείται διαρκώς και συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι. Πέτυχε τέσσερα γκολ μετά από κόρνερ, ενώ συνήθως οι ακραίοι μπακ στις στατικές φάσεις είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αμύνονται για να προωθηθούν οι κεντρικοί αμυντικοί. 
 
Ο Νσούε είναι άλλος ένα περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία με μεταπωλητική αξία.
 
Ο 26χρονος δεξιοπόδαρος μπακ μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στα αγγλικά γήπεδα μετακόμισε στην Κύπρο. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έβαλε το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπέρμιγχαμ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πλήρωσαν 100 χιλιάδες ευρώ στους Άγγλους για να πάρουν τα δικαιώματα του, ενώ ο Νσούε  υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων (μέχρι το Μάη του 2020) με ετήσιες απολαβές 300 χιλιάδες ευρώ.