Απίστευτο αλλά κυπριακό: Αναβλήθηκαν αγώνες σε κλειστό λόγω βροχής! (pics)

Και όμως, εν έτει 2018 αγώνες φούτσαλ σε κλειστό γήπεδο στην Κύπρο αναβάλλονται λόγω βροχής. Οι αναμετρήσεις ΘΟΪ - ΑΕΛ και ΑΜΕΚ Καψάλου - Εθνικός Λατσιών που ήταν προγραμματισμένοι για το βράδυ της Πέμπτης, δεν έγιναν εξαιτίας κακής κατάστασης των αγωνιστικών χώρων από κακοτεχνίες στις εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί νερό στα παρκέ. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛι

"Αναβολή του αγώνα μας στην Λευκωσία λόγω βροχών. Όσο παράξενο και αν ακούγεται η κλειστή αίθουσα του Λυκείου Λατσίων δεν μετρά ούτε 5 χρόνια ζωής και είδαμε απόψε αυτό το σκηνικό....η ομάδα μας γυρίζει άπρακτη στη Λεμεσό και με διπλάσια έξοδα στις αποσκευές της...

Απ´ότι ενημερωθήκαμε το παιχνίδι στο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό μεταξύ ΑΜΕΚ Καψάλου και Εθνικού Λατσιών αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο...!

Κυπριακός Αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο...Ζήτω η αθάνατη Κυπριακή νοοτροπία...Γήπεδα που δαπανήθηκαν εκατομμύρια από την τσέπη του Κύπριου φορολογούμενου με την πρώτη βροχή γίνονται ακατάλληλα...!

Περιμένουμε αν ο ΚΟΑ ή το Κράτος γενικότερα πάρει θέση σε αυτή την ταλαιπωρία των ομάδων και αθλητών που δυστυχώς οδηγούν αυτά τα όμορφο και αγνά αθλήματα του κλειστού χώρου προς κλείσιμο...! Εδώ έχουν βάλει ταφόπλακα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα σκεφτούν τώρα αυτά τα αθλήματα που έχουν σχέση με Κοινωνικό Αθλητισμό...!".