Παρασκευή, 20 Απριλίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button
trans gif

Στις 21 Οκτωβρίου ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου

  16/10/2017 13:13
Στις 21 Οκτωβρίου ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου

Στις 21 Οκτωβρίου ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου

  16/10/2017 13:13
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2017, ο 20ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου 10χλμ. «Μάριος Αγαθαγγέλου», που διεξάγεται κάθε χρόνο εις μνήμη του αείμνηστου εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου.
 
Ο αγώνας φέτος συνδιοργανώνεται με τον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, τα Σωματεία Περικλής Δημητρίου, Dromea Racing, Ευ-Ζήν και το ΤΕΠΑΚ.
 
Παράλληλα, θα διεξαχθεί αγώνας 3χλμ. για ενήλικες και 1 χλμ. για παιδιά. Χώρος εκκίνησης και τερματισμός θα είναι το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ) στη Λεμεσό. Εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου στο https://goo.gl/vTmqti, ενώ τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού.
 
Χορηγοί των Λεμεσίων: Medochemie, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Ελληνική Τράπεζα, Deloitte, Marlow Navigation, Andy Spyrou Ltd, Hercules Trophies, Awards and Engravings, ΚΟΑ, Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου. Υποστηρικτές: Exness Global Ltd, Intership Navigation, Total Serve Ltd, Τράπεζα Κύπρου, Red Café – Malines Trading Ltd. Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας των Λεμεσίων η CYTA. Την Προβολή της διοργάνωσης ανέλαβε η Avaton Communications.
 
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας