Πενταδάτος στο All Star Game ο Γιάννης! (pics, vid)

To εντυπωσιακό όλων, που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας του Aντετοκούνμπο είναι πως έγινε ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης στη βασική πεντάδα του All Star, προσπερνώνοντας και τον Γιάο Μινγκ κατά τέσσερις μήνες!

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, που έχει τρελάνει φέτος όλο το ΝΒΑ, θα βρει απέναντί του τα αστέρια των Ουόριορς Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ, όπως και τον Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς, τον Καουάι Λέοναρντ των Σπερς και τον Άντονι Ντέιβιτς των Πέλικανς. 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Γιάννης έγραψε στο twitter: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους οπαδούς! Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκινήσω στο All Star Game», ενώ και μέσω της σελίδα των Mπακς είπε: «Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και για τις ψήφους. Σημαίνουν πολλά για μένα».
 

Οι πεντάδες 
Δύση:
Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Καουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς)

Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς)Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των δύο πεντάδων του All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη, ανακοινώθηκαν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει παρέα στην αρχική πεντάδα της Ανατολής με τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ!
 
Ο Greek Freak έγραψε ιστορία και γίνεται ο πρώτος Έλληνας all star που θα αγωνιστεί βασικός, έχοντας για συμπαίκτες τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγ από τους Καβαλίερς, τον Τζίμι Μπάτλερ των Μπουλς και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Ράπτορς. Όσο για τους ψήφους που πήρε ο Γιάνναρος; Κρατηθείτε... 1.604.463 οπαδοί έδωσαν την ψήφο τους στον γίγαντα του Μιλγουόκι!
 
O Aντετοκούνμπο ήρθε τρίτος σε ψήφους στην Ανατολή πίσω από τον ΛεΜπρόν (1.893.751) και τον Ίρβινγκ (1.696.769), ενώ συνολικά από τους παίκτες του ΝΒΑ τερμάτισε έκτος.