Είναι τρελός ο Εφραίμ να πονά;

Για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί «θαύμα» ή καλύτερα απόδειξη των τεράστιων δυνατοτήτων του το γεγονός πως σε μια σεζόν που το μισό ρόστερ απουσίασε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφερε να πετύχει τον πρώτο (μεγάλο) στόχο της χρονιάς με τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται στην πρώτη θέση με το πέρας 23 αγωνιστικών.

Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια στη φετινή σεζόν είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Εφραίμ. Ο Κύπριος εξτρέμ αποτελεί βαρόμετρο για τους «γαλαζοκίτρινους» και το αποδεικνύει κάθε φορά που είναι υγιής.

Το περισσότερο διάστημα το πέρασε στο ιατρικό δελτίο παρά στο γήπεδο, όπου τον έχει μεγάλη ανάγκη ο Γιώργος Δώνης. Τέρματα όπως το εξωπραγματικό με την ΑΕΚ κρίνουν ντέρμπι και τίτλους. Και τέτοια γκολ μπορούν να σημειώσουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές.

Ο Εφραίμ ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Όπως επισήμως λένε από τον ΑΠΟΕΛ οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές και παρά το ότι ακολούθησε συντηρητική αγωγή εξακολουθεί να πονά.

Σίγουρα ο Εφραίμ δεν είναι τρελός να πονά, ενώ δεν έχει όντως πρόβλημα. Στον ΑΠΟΕΛ στηρίζουν τον ποδοσφαιριστή (και καλά κάνουν) και το ταξίδι στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις ενδεχομένως να διαφωτίσει την κατάσταση και να είναι αποτρεπτικό για τυχόν περαιτέρω ζημιά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα φέτος με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να στερηθούν μία από τις πιο ποιοτικές τους μονάδες.  

Οτιδήποτε άλλο ψιθυρίζεται για τον Κύπριο διεθνή εξτρέμ και την αδυναμία του να αγωνιστεί είναι λόγια του… αέρα. Το ιδανικό για τον Εφραίμ και τον ΑΠΟΕΛ θα ήταν η δεύτερη διάγνωση να γινόταν πολύ νωρίτερα.