Το οπαδιλίκι και το «σπάσιμο» νεύρων των Ντε Βινσέντι-Λαβόρδε

Οι φίλοι της Ανόρθωσης ονειρεύονται τον Ρικάρντο Λαβόρδε ξανά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εύχονται να είχαν και πάλι τον Τόμας ντε Βινσέντι στον «Αρχάγγελο». Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα «καμώματα» των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών ρίχνουν… λάδι στη φωτιά της μεταγραφολογίας.
 
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι και ο Ρικάρντο Λαβόρδε αγαπά την Ανόρθωση και τους οπαδούς της, ούτε πως ο Ντε Βινσέντι θέλει σαν τρελός να ντυθεί στα «γαλαζοκίτρινα».
 
Με τα μηνύματα που στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάνε να τρελάνουν κόσμο. Ο Λαβόρδε έντυσε τον εαυτό του με τη φετινή εμφάνιση της Ανόρθωσης και κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να απαντήσουν αν επιθυμούν να τον δουν ξανά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ακολούθησε «παράνοια» από τους οπαδούς της «Κυρίας».
 
Ο άλλος (Ντε Βινσέντι) ανέφερε σε συνομιλία που είχε στο twitter με οπαδό του ΑΠΟΕΛ να πάει στον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων» και να του πει να τον φέρει πίσω στην ομάδα!
 
Είναι δεδομένο ότι οι Ρικάρντο Λαβόρδε και Τόμας ντε Βινσέντι θ’ απασχολήσουν έντονα το ρεπορτάζ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι τόσο εύκολες. Πολύ απλά γιατί τόσο ο Κολομβιανός όσο και ο Αργεντινός αμείβονται με τεράστια ποσά στις ομάδες τους.
 
Κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ (και κάτι παραπάνω) είναι οι ετήσιες απολαβές τους σε Κρασνοντάρ και Αλ Αχλί Ντουμπάι. Και η πραγματικότητα είναι πως όση κάψα έχουν να επιστρέψουν στην Κύπρο, άλλη τόση και μεγαλύτερη έχουν για το χρήμα.
 
Για να επιβεβαιωθεί το σενάριο επιστροφής τους θα πρέπει πρώτα οι ομάδες με τις οποίες έχουν συμβόλαιο να πληρώσουν αποζημίωση και να τους αφήσουν ελεύθερους ή να τους παραχωρήσουν δανεικούς καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των πλουσιοπάροχων απολαβών τους. Διαφορετικά δουλειά δε γίνεται.
 
Tο συμβόλαιο του Λαβόρδε με την Κρασνοντάρ εκπνέει στο τέλος της περιόδου. Αν και ο Κολομβιανός δεν είναι βασικός οι Ρώσοι δεν καίγονται να τον διώξουν πριν το τέλος της σεζόν, σε αντίθεση με τους Άραβες που διέγραψαν από το ρόστερ τον Ντε Βινσέντι και επιθυμούν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του. 
 
Αντί λοιπόν να πουλούν… οπαδιλίκι ας βάλουν μπρος τις επαφές με τις ομάδες τους ώστε να βρουν την χρυσή τομή που θα επιτρέψει στις διοικήσεις Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ να κάνουν το χατίρι στον κόσμο τους.