Τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γ. ανακοίνωσε ο Ιμπραχίμοβιτς

 Είναι πλέον οριστικό, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.
 
«Ήρθε η ώρα να το μάθει ο κόσμος. Ο επόμενος προορισμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έγραψε ο Σουηδός επιθετικός, βάζοντας φωτογραφία το σήμα του αγγλικού συλλόγου και hashtag "iamcoming"», δηλαδή «έρχομαι».
 
Αργότερα έκανε το ίδιο και στον λογαριασμό του στο twitter. Επειδή ο Ζλάταν είναι ξεχωριστός, έγινε ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνει ο ίδιος την μεταγραφή του και όχι ο σύλλογος.
 
Αφού έπαιξε στην Σουηδία με την Μάλμε, στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, στην Ιταλία με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και στην Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν, ήρθε ώρα για την Αγγλία.
 
Με εξαίρεση την Μάλμε, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με όλες τις υπόλοιπες και στόχος είναι στα 34 χρόνια να κερδίσει τον τίτλο και με 7 διαφορετική ομάδα σε 5η διαφορετική χώρα, έχοντας προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ θυμίζουμε πως δεν θα παίξει Champions League φέτος.
 
πηγή: Sport24.gr