Εσπευσμένα στη Βραζιλία ο Νεϊμάρ την ώρα που οργιάζουν οι φήμες

Έκτακτο ταξίδι στη Βραζιλία πραγματοποίησε ο Νεϊμάρ, παίρνοντας άδεια από την Παρί Σεν Ζερμέν για τρεις ημέρες, όπως αποκάλυψε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός "RMC".

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναχώρησε από το Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου, μετά από τη νίκη επί της Λιλ για τη Ligue 1, παιχνίδι στο οποίο δεν συμμετείχε λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, ο 25χρονος διεθνής πέταξε στην πατρίδα του για "επείγουσα οικογενειακή ανάγκη", όπως επιβεβαίωσε το περιβάλλον του, χωρίς να παρέχονται λεπτομέρειες.

Η "Equipe" θεωρεί ότι η παραμονή του στη Βραζιλία θα διαρκέσει πάνω από τρεις ημέρες κι έτσι δεν θα συμμετάσχει στην αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ στο Coupe de la Ligue, τη μία από τις δύο ομάδες που φέτος κατάφεραν να νικήσουν την Παρί.

"ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΤΟ 2019"

Την ίδια στιγμή, το ισπανικό "Diario Gol" υποστηρίζει με ρεπορτάζ του ότι η θητεία του Νεϊμάρ στο "Παρκ ντε Πρενς" θα διαρκέσει ακόμη 18 μήνες και το καλοκαίρι του 2019 θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κούρσα του Νεϊμάρ προς τη Χρυσή Μπάλα περνάει μέσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία για τη μετακίνησή του, λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη από τον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, ότι θέλει τόσο τον Νεϊμάρ όσο και τον Κιλιάν Εμπαπέ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Πηγή: sport24.gr