Τον κράζουν για λάθη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ... η Ντόρτμουντ του ανανέωσε το συμβόλαιο

Ο Ρομάν Μπούρκι δεν διανύει την καλύτερη περίοδο του. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, μετά από λάθος του ο Μίκαελ Ποτέ βρέθηκε προ κενής εστίας και έβαλε μπροστά τους γαλαζοκιτρίνους.

Προηγήθηκαν και άλλα λάθη του τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με την Λειψία που έφερε τη δεύτερη ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα – και μάλιστα εντός έδρας – με 3-2.

Εν μέσω της βαριάς κριτικής που δέχεται ο Ελβετός τερματοφύλακας, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2012. Μία κίνηση που, σαφώς, τονώνει ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή για να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο που διανύει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ σε μια δύσκολη φάση για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που υπερασπίζομαι την εστία αυτής της μεγάλης ομάδας» δήλωσε ο Μπούρκι μετά την ανανέωση της συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ δήλωσε: «Ο Ρομάν είναι ένα εξαιρετικός αθλητής και άνθρωπος για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μας αρέσει το στυλ του. Είναι αποφασισμένος σύντομα θα αποκτήσει σταθερότητα».