Γκέλα για την Ατλέτικο, "κλοπή" σε Ντλοβού

Ο πρώτος βαθμός για ομάδα απ' το Αζερμπαϊτζάν στο Champions League είναι γεγονός, καθώς Καραμπάχ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Μπακού.

Μετά από 3 αγωνιστικές οι "ροχιμπλάνκος" έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ και έχουν 2 βαθμούς, έτσι Τσέλσι και Ρόμα είναι ξεκάθαρα πλέον τα φοβορί για πρόκριση στους "16".

Αρκετά κακό το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο 25' έγινε η πρώτη τελική προσπάθεια απ' τον Γκαϊτάν και ήταν ένα πολύ άστοχο σουτ.

Ο τερματοφύλακας της Καραμπάχ, Ίμπραχιμ Σέχιτς, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, καθώς η Ατλέτικο ανέβασε την αποδοσή της, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Βόσνιος όποτε χρειάστηκε έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 75' ο Ντλόβου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο, με τους γηπεδούχους πάντως να ζητούν πέναλτι για ανατροπή απ' τον Γκοντίν.

Ακόμη και με 10 παίκτες η Καραμπάχ είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στα τελευταία, με τον Πέντρο Ενρίκε (ανήκει στον ΠΑΟΚ) να κάνει καλή εμφάνιση, ενώ στο φινάλε είχε καλή ευκαιρία ο Ταρίκ Ελγιουνούσι (ανήκει στον Ολυμπιακό).

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Σέχιτς, Μεντβέντεβ (71' Ρεζνίτσακ), Χιουσεΐνοβ, Σαντίκοβ, Αγκόλι, Ρίτσαρντ Αλμέιντα, Γκαράγεβ, Μίτσελ (85' Ταρίκ Ελγιουνούσι), Πέντρο Ενρίκε (69' Γκεριέ), Μαντάτοβ, Ντλόβου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γκοντίν, Βρσάλκο, Γκοντίν, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Σαούλ, Γκάμπι, Γκαϊτάν (64' Πάρτεϊ), Καράσκο (72' Άνχελ Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (72' Τόρες).

*κόκκινη 75' Ντλόβου

Πηγή: sport24.gr