BINTEO: Ρεσιτάλ Βαλβέρδε στο ελληνικό quiz της Μπαρτσελόνα

Η IKEA αναμένεται να αφαιρέσει τη δική της μάρκα αλκαλικών μπαταριών από τα καταστήματά της μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 στην προσπάθειά της να προωθήσει τις πρακτικές βιωσιμότητας μεταξύ των καταναλωτών.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, να τίθεται αντιμέτωπος με τους "ερυθρόλευκους", στον πάγκο των οποίων κάθισε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Με τίτλο The names of the first team, in Greek και φωτογραφία του Μέσι με το όνομά του στη φανέλα στα ελληνικά, η Μπαρτσελόνα κάλεσε τους φίλους της να πάρουν ένα μάθημα ελληνικών ενόψει Ολυμπιακού! Συγκεκριμένα έδωσε 10 παίκτες της όπως γράφονται στα ελληνικά και κάλεσε τον κόσμο να βρει ποιοι είναι.

Το quiz έκανε και ο "Txingurri", ο οποίος μπορεί να έχει φύγει εδώ και πέντε χρόνια από την Ελλάδα, αλλά δεν έχει ξεχάσει τη στοιχειώδη γνώση της ελληνικής γλώσσας και τα πήγε άριστα.

Μπορεί αρχικά να υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τα ελληνικά, αλλά στη συνέχεια βοηθούμενος από την καλύτερη μνήμη των κεφαλαίων σε σχέση με τα πεζά τα πήγε περίφημα, με τα ονόματα των Μέσι και Λουίς Σουάρες να του φαίνονται πιο εύκολα. Δείτε το 10 στα 10 του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

 

Πηγή: www.sport24.gr