Θα σπάσει αυτός το ρεκόρ του Πιέρου;

Το σημερινό δημοσίευμα της BT δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Σέλτικ και Κοπεγχάγη ευρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στη συμφωνία για τη μετακίνηση του Έρικ Σβιατσένκο από την πρωταθλήτρια Σκοτίας στην αντίστοιχη της Δανίας.
Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (οι δύο σύλλογοι και ο παίκτης) είναι θετικά διακείμενοι στη μεταγραφή και μένει πλέον να συμφωνηθεί το ύψος της αποζημίωσης. Ο Σολμπάκεν προτίθεται να δώσει ένα παχυλό μισθό στον 25χρονο μέσο και περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ στους Κέλτες, οι οποίοι όμως αξιώνουν μεγαλύτερο ποσό.
 
Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο είχαν απορρίψει πρόταση της Λέστερ ύψους 10 εκατομμυρίων, αλλά ο τραυματισμός του παίκτη προ τριών εβδομάδων (σ.σ. στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρόσενμποργκ) έριξε την τιμή σε επίπεδα προσιτά για την Κοπεγχάγη.
 
Είτε η μεταγραφή «κλείσει» στο ποσό που προσφέρει η Κοπεγχάγη ή πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η Σέλτικ, είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει την πιο δαπανηρή του τρέχοντος καλοκαιριού στη Δανία ρίχνοντας από τη Νο1 θέση της σχετικής λίστας την αντίστοιχη του Πιέρου Σωτηρίου από τον ΑΠΟΕΛ (€2.500.000).