Ο Πιέρος τη γλίτωσε από την ξεφτίλα…

Το αποτέλεσμα στο Μπακού κάθε άλλο παρά απαγορεύει τις σκέψεις ή εκμηδενίζει τις πιθανότητες πρόκρισης της Κοπεγχάγης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την εμφάνιση, καθώς στο χθεσινοβραδινό 0-1 από την Καραμπάγκ η πρωταθλήτρια Δανίας απογοήτευσε πλήρως.

Η απόδοση των «λιονταριών» ήταν χειρότερη ακόμη κι από την αντίστοιχη στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαρντάρ στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Και τότε το αποτέλεσμα ήταν 0-1 για την αντίπαλη ομάδα, χθες όμως οι παίκτες του Στόλε Σολμπάκεν ήταν ακόμη πιο αρνητικοί προκαλώντας σωρεία σχολίων πίκρας, κριτικής και απογοήτευσης από τους φίλους της ομάδας.


Ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος στο 74’ αντικατέστησε τον Πάβλοβιτς, δεν αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα της πολύς κακής βραδιάς της Κοπεγχάγης. Κατάφερε ωστόσο στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του να γλιτώσει την πρωταθλήτρια Δανίας από ένα εξευτελιστικό αρνητικό ρεκόρ για ομάδα που ευρίσκεται στον προθάλαμο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


Η κεφαλιά του Κύπριου επιθετικού στο 95’ (σ.σ. αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) ήταν -όπως φαίνεται και στον πίνακα στατιστικής της UEFA- η μοναδική προσπάθεια εντός στόχου για τα «λιοντάρια» σε ολόκληρο το παιχνίδι (σ.σ. απέναντι στη Βαρντάρ είχαν πέντε)!


Ήταν ένα γεγονός που αναδείχθηκε και υπογραμμίστηκε πολύ έντονα στα σχόλια των οπαδών των «λιονταριών» στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αρκετοί εξ αυτών προέτρεψαν τον Σολμπάκεν να ξεκινήσει βασικό τον Σωτηρίου στον επαναληπτικό.