«Γιατί όχι τον Πιέρο;» «Ξύπνα, Στόλε!»

Τρεις μέρες μετά την πρώτη νίκη της στο εγχώριο πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη φιλοξενείται στις 21:00 στα Σκόπια από τη Βαρντάρ, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Δανίας αναρτήθηκε προ ολίγου η ενδεκάδα που επέλεξε ο Στόλε Σόλμπακεν για να ξεκινήσει τον εκτός έδρας αγώνα και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος με δύο τέρματα οδήγησε την ομάδα του στο 3-0 επί της Ράντερς το περασμένο Σάββατο.

«Γιατί όχι τον Πιέρο; Ο άνθρωπος έχει φόρα από το τελευταίο παιχνίδι και σίγουρα μπορεί καλύτερα απ' όλους να παίξει με αυτή τη ζέστη», ανέφερε ένα από τα πρώτα σχόλια αντίδρασης των φίλων της Κοπεγχάγης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με εκνευρίζει που ξεκινά τον Πιέρο από τον πάγκο», έσπευσε να συμπληρώσει ένας δεύτερος. «Θα μπει μέσα και θα κάνει τη δουλειά στο τέλος», «Ο Πάβλοβιτς θα σκοράρει. Θα ισοφαρίσουν. Ο Πιέρος θα κάνει το 2-1» επιχείρησαν να καθησυχάσουν τις ανησυχίες κάποιοι άλλοι, ενώ λίγο πιο κάτω ένας τρίτος σχολίαζε: «Ξύπνα, Στόλε!»