«Πανίσχυρος ο ΑΠΟΕΛ σε όλες τις θέσεις»

Η αντίστροφη μέτρηση για τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει για τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές ευρίσκονται ήδη στη Ρουμανία για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα τους με τη Βιτορούλ, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χρέη... κατασκόπου για την ομάδα του Γκεόργκε Χάτζι ανέλαβε -κατά παραγγελία των εγχώριων Μ.Μ.Ε.- ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει μια διετία στην Κλουζ.

«Είναι δύσκολο να πει κάποιος αν το κυπριακό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το ρουμανικό. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Η Κύπρος έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, με τα υπέρ και τα κατά φυσικά, αλλά θα έλεγα ότι η α’ κατηγορία της Ρουμανίας είναι σε καλύτερο επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο 31χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας.

«Αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλούς πολύτιμους αλλοδαπούς και μπορώ να πω ότι είναι δυνατοί σε όλες τις θέσεις, από την άμυνα ως την επίθεση. Ίσως θυμάστε τον Μιλάνοφ, που έπαιζε στη Βασλούι, τον Γιώργο Εφραίμ ή τους Βραζιλιάνους Βάντερ και Βινίσιους. Έχουν πολλούς ενδιαφέροντες και δυνατούς παίκτες. Έχουν πολύ καλό στιλ, ξέρουν πώς να αξιοποιούν τις πλευρές τους και παίζουν με πολλές διαγώνιες μπαλιές», συμπλήρωσε ο Βεσελόφσκι.