«Έχασα τη θέση μου… έτσι είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο»

Στις πρώτες του εντυπώσεις από την συνεργασία του με τον Ρικάρντο Σα Πίντο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.  

Ο Κύπριος διεθνής στόπερ ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της Σταντάρ Λιέγης στην περυσινή σεζόν, η οποία άφησε πικρή γεύση στους «Rouches» αφού τερμάτισαν στην έκτη θέση του πρωταθλήματος Βελγίου.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης με αφορμή την έναρξη της σεζόν που βρίσκει την Σταντάρ Λιέγης να φιλοξενείται την προσεχή Κυριακή από την Μαλίν, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον βελγικό σύλλογο.

«Στην διάρκεια της περυσινής σεζόν έχασα την θέση μου, έτσι όμως είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Θα βρεθείς στην ενδεκάδα, αλλά και εκτός. Είμαι έτοιμος για μια καλύτερη σεζόν. Πέρυσι κανείς μας δεν ήταν καλός στον δεύτερο γύρο».

Ο 24χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον νέο προπονητή της ομάδας του, Ρικάρντο Σα Πίντο.

«Ο Ρικάρντο Σα Πίντο άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας. Κάθε φορά που μας μιλάει νιώθουμε αυτοπεποίθηση και πως μπορούμε να πιστέψουμε στις ικανότητες μας. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Πρέπει να πιστέψουμε σε μας, έχουμε ισχυροποιηθεί περισσότερο με τους νέους παίκτες. Θα μας φέρουν μεγαλύτερη δυναμική. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα πάμε καλύτερα στη νέα σεζόν».