Ολοστρόγγυλο μηδενικό ο Πιέρος!

Μολονότι «έπαιξε με τη φωτιά» και «έφτασε στο χείλος του ευρωπαϊκού αποκλεισμού», η Κοπεγχάγη κατάφερε εν τέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον επαναληπτικό του υπέρ της 3-1 επί της Ζίλινα τα «λιοντάρια» ηττήθηκαν 2-1 στο «Τέλια Πάρκεν» και πήραν μια εξαιρετικά αγχώδη πρόκριση, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην παράταση…

Όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι, ο Πιέρος Σωτηρίου ξεκίνησε στην ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Δανίας, τούτη τη φορά όμως δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Μόλις στα 23 δευτερόλεπτα είχε μια εξαιρετική ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, όμως το τελείωμά του ήταν άστοχο.

Ακολούθως ο Κύπριος διεθνής επιθετικός κινήθηκε σε εξαιρετικά ρηχά νερά, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα η κριτική των δανέζικων Μ.Μ.Ε. να είναι ανελέητη. Η βαθμολογία της BT είναι απολύτως ενδεικτική, καθώς έβαλε πάνω από τη βάση μόνο σε τρεις παίκτες (Όλσεν, Γιόχανσον και Κβιστ πήραν από 7), ενώ όλοι οι υπόλοιποι πήραν απροβίβαστο (δυάρια και τεσσάρια), ενώ Σωτηρίου, Γκρέγκους και Λίφτνερ βαθμολογήθηκαν με κουλούρι, δηλαδή ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.