Πάει για την έκπληξη με Ιμπραχίμοβιτς η Ατλέτικο

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (28 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές), βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να κατακτήσουν το Europa League, καθώς και το League Cup Αγγλίας.

Παρ' όλα αυτά, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού τον περασμένο Απρίλιο, στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Άντερλεχτ για την προημιτελική φάση του Europa League, υπέστη ρήξη χιαστού, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα το συμβόλαιο του 35χρονου επιθετικού με την αγγλική ομάδα να μην ανανεωθεί γι' ακόμα ένα χρόνο, όπως αναμενόταν. Έτσι, ο Σουηδός στράικερ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τους Los Angeles Galaxy να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Diario Sport", μεταξύ των... μνηστήρων βρίσκεται κι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι "ροχιμπλάνκος" θα κάνουν κίνηση για τον Ιμπραχίμοβιτς τον Ιανουάριο, όταν κι ολοκληρώνεται η απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί απ' τη FIFA.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε βλέπει στο πρόσωπο του "Ίμπρα" έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση με την εμπειρία και την ποιότητά του. Μάλιστα, σύμφωνα με την "Diario Sport", ο Αργεντινός τεχνικός τον παρομοιάζει με τον πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ατλέτικο τη σεζόν 1997-98 και είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας, σημειώνοντας 34(!) γκολ σε 38 παιχνίδια.  
 
Πηγή: sport24.gr