Το Αμβούργο αγοράζει τον Παπαδόπουλο με 10.000.000 ευρώ!

Στο Αμβούργο αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αυτή τη φορά όχι ως δανεικός, αλλά με κανονική μεταγραφή απ' τη Λεβερκούζεν.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport Bild", o πρόεδρος του Αμβούργου, Χέριμπερτ Μπρούχαγκεν συναντήθηκε με τον Αθλητικό Διευθυντή της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ με αντικείμενο συζήτησης τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ.
 
Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως το Αμβούργο κατέθεσε αρχικά πρόταση ύψους 5.000.000 ευρώ, η οποία απορρίφθηκε απ' τους διοικούντες τη Λεβερκούζεν, οι οποίοι ζήτησαν 10.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου αμυντικού.
 
Τελικά, το deal αναμένεται να κλείσει περίπου στα 7.000.000 ευρώ, με τους "δεινόσαυρους" να προσφέρουν μελλοντικά ακόμα 3.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Σε ό,τι αφορά στις ετήσιες αποβολές του, ο Παπαδόπουλος αναμένεται να λαμβάνει περίπου 3.000.000 ευρώ.
 
Τις προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων επιβεβαίωσε και το Ρούντι Φέλερ, μιλώντας στην "Bild", χωρίς, βέβαια, να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες: "Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση".
 
Θυμίζουμε πως ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στο Αμβούργο, μετρώντας 18 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Πηγή: www.sport24.gr