Αποθεώνει τον "Άγιο Μέσι" ο ισπανικός Τύπος

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabeu" σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, του οποίου το αποτέλεσμα έβαλε "φωτιά" στην υπόθεση "τίτλος" στην Primera Division.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ισπανικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας (24/4) αποθεώνουν τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Clasico, κυρίως χάρη στο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
 
Διαβάστε επίσης:
 
Η μόνη που ξεχωρίζει είναι η "AS", αφού δεν έχει τον Αργεντινό άσο στο δικό της πρωτοσέλιδο, τη στιγμή που στον τίτλο της κάνει λόγο για τη "μεγαλύτερη παράσταση". Εν συνεχεία αναφέρει ότι είδαμε ένα "ματς από ευκαιρία σε ευκαιρία, 18 επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες, πέντε γκολ, συνεχείς ανατροπές".
"O Μέσι αποφασίζει: υπάρχει πρωτάθλημα", λέει ο τίτλος της έτερης μεγάλης ισπανικής εφημερίδας, της "Marca", καταδεικνύοντας έτσι την τεράστια επιρροή του 29χρονου. "Ο αποφασιστικός Αργεντινός λάμπει με τα γκολ του και δείχνει το δρόμο. Ο Νάβας και ο Τερ Στέγκεν, εκπληκτικοί. Ο Ράμος αποβάλλεται στο 73', οι "μερένγκες" κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δέκα παίκτες. Ένα 'θανατηφόρο χτύπημα' στο τέλος βάζει το πρωτάθλημα σε 'κόκκινο'", είναι το σύντομο σχόλιο της εφημερίδας.
"Άγιος Μέσι", είναι ο αποθεωτικός τίτλος της καταλανικής "Sport", ενώ ακριβώς δίπλα αναφέρει: "Ο Λέο χτυπάει το Bernabeu. Το γκολ έδωσε τη νίκη στη Μπάρτσα στο 92ο λεπτό, γιόρτασε με τη φανέλα του μπροστά σε όλους τους οπαδούς και το πρωτάθλημα είναι ακόμα ζωντανό".
"Έκσταση" είναι ο τίτλος της "Mundo Deportivo", ενώ πιο κάτω αναφέρει ότι "ο Μέσι οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε έναν ιστορικό θρίαμβο στο Bernabeu. Ο Λέο έφτασε τα 500 γκολ, ο Ράκιτιτς πέτυχε άλλο ένα, ενώ ο Σέρχιο Ράμος δέχθηκε κόκκινη προσπαθώντας να πιάσει τον Αργεντινό".
"Να θυμάστε το όνομά μου", είναι ο τίτλος της "L'Esportiu", η οποία πιο κάτω αναφέρει: "Ο Μέσι σίγησε το Bernabeu με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο πρωτάθλημα".
 
Πηγή: sport24.gr