Σε ανοικτή ζώνη το Ρεάλ-Μπαρσελόνα

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, ο περισσότερο αναμενόμενος διεθνώς, το El Clasico, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα σε ζωντανή μετάδοση και σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στις 21:35 το βράδυ.
 
Ο απεσταλμένος της PrimeTel στην Ισπανία, Κώστας Παπαδόπουλος, αναμένεται να μεταδώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης το ματς των γιγάντων του ισπανικού ποδοσφαίρου το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να αναδείξει την φετινή πρωταθλήτρια Ισπανίας, καθώς μόνο 3 βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες.
 
Τα βλέμματα εκατομμυρίων φίλων της στρογγυλής θεάς θα στραφούν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για να δουν την προσπάθεια των παλικαριών του Ζινεντίν Ζιντάν για επιστροφή στην κορυφή της La Liga, για πρώτη φορά μετά το 2012 και τον εκτοπισμό των πρωταθλητών της Μπαρτσελόνα.
 
ΤΟ SANTIAGO BERNABEU
Το Σαντιάγο Μπερναμπέου συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια ζωής και αποτελεί μια από τις διασημότερες έδρες του διεθνούς ποδοσφαίρου με αμέτρητους τίτλους, θέαμα, ποδοσφαιρική μαγεία και μεγάλες ποδοσφαιρικές ανατροπές. Είναι χωρητικότητας 81.044 θέσεων και η FIFA το συμπεριλαμβάνει στην ανώτερη δυνατή κατηγορία των 5 αστεριών.
 
Το διάσημο στάδιο πήρε την ονομασία του από τον Σαντιάγο Μπερναμπέου που αποτέλεσε ένα από τους κορυφαίους προέδρους στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου ο οποίος υπηρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης από διάφορα πόστα για 60 χρόνια, αρχίζοντας ως ποδοσφαιριστής στα παιδικά τμήματα της ομάδας λίγο πριν το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και καταλήγοντας πρόεδρός της. Η Ισπανία κατέκτησε τον πρώτο μεγάλο τίτλο της μέσα στο Μπερναμπέου νικώντας 2-1 τη Σοβιετική Ένωση στον τελικό του EURO το 1964.
 
ΤΟ EL CLASICO
Κατά την 70χρονη ύπαρξή του το Σαντιάγο Μπερναμπέου φιλοξένησε 69 Clasicos ισπανικού πρωταθλήματος με το ματς της Κυριακής, 23 Απρίλιου να αποτελεί το Clasico Νούμερο 70. Εκεί η γηπεδούχος κέρδισε 40 φορές, έχασε 15 φορές, ενώ 14 συναντήσεις κατέληξαν σε ισοπαλία. Το πρώτο Clasico στο Μπερναμπέου διεξήχθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1948 με την Μπαρτσελόνα να παίρνει τη νίκη. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σερί 16 νικών για την Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο έσπασε τον Δεκέμβριο του 1965 με το 1-3 της Μπαρτσελόνα.
 
Η μεγαλύτερη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου ήταν το 6-1 το 1949. Η Ρεάλ πέτυχε δύο φορές νίκες με 5-0, το 1953 και το 1995, ενώ οι μεγαλύτερες ήττες της σε Clasico μέσα στο Μπερναμπέου ήταν το 0-5 του 1974 και το 2-6 του 2009. Το 1997, τη χρονιά που το εντυπωσιακό γήπεδο της Ρεάλ συμπλήρωνε 50 χρόνια ζωής, η Μπαρτσελόνα κέρδισε 2-3. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα Clasico, του 2016, η Ρεάλ κέρδισε στο Μπερναμπέου 3-1, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της τα τελευταία χρόνια, ενώ στο τελευταίο του περασμένου Δεκεμβρίου το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.
 
Η PrimeTel
Η PrimeTel, προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και τηλεόραση, αποτελώντας τη μοναδική κυπριακή ιδιωτική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4ης Γενιάς (4G) και το μεγαλύτερο αυτόνομο ευρυζωνικό δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2016, η εταιρεία εμπλούτισε το τηλεοπτικό περιεχόμενό της με Nova Cinema και Nova Sports. Τον Μάρτιο του 2017 η PrimeTel αναδείχθηκε νικήτρια επιχείρηση για την Κύπρο στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων. Για περισσότερες πληροφορίες: www.primetel.com.cy