"Διπλό" η Γιουβέντους, 2-0 στο Πόρτο

Χωρίς μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά το ματς, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να απειλεί για πρώτη φορά στο 23', με το ματς όμως να... ζεσταίνεται στο 27', όταν ο Αλέξ Τέλες αποβλήθηκε.
 
Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πήρε κίτρινη κάρτα στο 25' και δεύτερη δυο λεπτά μετά, αμφότερες δικαιολογημένες, ενώ θα μπορούσε και νωρίτερα ο Φέλιξ Μπριχ να του είχε δείξει κίτρινη.
 
Με το αριθμητικό πλεονέκτημα η "Γιούβε" απέκτησε την υπεροχή, αλλά στο 39' ο Κασίγιας έκανε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ιγκουαΐν που κόντραρε και στο 45'+1 είχε δοκάρι σε σουτ λίγο έξω από την περιοχή ο Ντιμπάλα.
 
Τα σουτ των Κεντίρα και Ιγκουαΐν ήταν άστοχα και τελικά η Πόρτο "λύγισε" στο 72', με τον Μάρκο Πιάτσα να ανοίγει το σκορ με σουτ στην κίνηση, αφού έκανε το "ένα-δύο" με τον Ντιμπάλα, με βοήθεια μια κόντρας.
 
Ο Κροάτης εξτρέμ είχε περάσει στο ματς στο 67', ενώ ο Ντάνι Άλβες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 73' και στο 74' σκόραρε, κάνοντας το 0-2 από κοντά, έπειτα από την πάσα του Αλέξ Σάντρο.
 
ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλέξ Τέλες, Ντανίλο Περέιρα, Ρούμπεν Νέβες (61' Χεσούς Κορόνα), Έκτορ Ερέρα, Μπραχιμί (73' Ντιόγκο Ζότα), Αντρέ Σίλβα (30' Λαγιούν), Σοάρες.
 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (73' Ντάνι Άλβες), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (67' Πιάτσα), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (85' Μαρκίζιο), Ιγκουαΐν.
 
*κόκκινη 27' Αλέξ Τέλες
 
Σκόρερς: 72' Πιάτσα, 74' Ντάνι Άλβες
 
Γήπεδο: "Dragão", Πόρτο
 
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)