Ματσάρα στο Μάντσεστερ, 5-3 η Σίτι τη Μονακό

Ο Γκλικ έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 19' για τη Μονακό, αστοχώντας από κοντά, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τη Μάντσεστερ Σίτι ήρθε στο 23', όταν από το γύρισμα του Στέρλινγκ ο Αγκουέρο δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά.
 
Τρία λεπτά αργότερα όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το πλασέ του Ραχίμ Στέρλινγκ από κοντά, έπειτα από το γύρισμα του Λερουά Σανέ.
 
Η απάντησε δεν άργησε με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να κάνει το 1-1 στο 32' με εξαιρετική κεφαλιά, έπειτα από την σέντρα του Φαμπίνιο.
 
Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε την ασίστ και για το δεύτερο γκολ των Μονεγάσκων, οι οποίοι στο 40' ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ να κάνει το 1-2 με τρομερό σουτ στην κίνηση, μέσα από την περιοχή.
 
Τέσσερα λεπτά πριν ο 20άχρονος Γάλλος είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία, το ίδιο και ο Φαλκάο στο 44', ενώ στο 35' ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Αγκουέρο και όχι πέναλτι όπως ήθελε ο Γκουαρδιόλα.
 
Ο Φαλκάο πήρε πέναλτι στο 49', το εκτέλεσε ο ίδιος στο 50', αλλά ο Καμπαγιέρο έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε!
 
Αφού δεν έκανε το 1-3 ο Κολομβιανός από τα 11 βήματα, έκανε στο 58' το 2-2 ο Αγκουέρο, με τον Αργεντινό να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ και την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Σούμπασιτς, ο οποίος έχει την ευθύνη.
 
Τρία όμως λεπτά αργότερα ο Φαλκάο πήρε το... αίμα του πίσω, καθώς έκανε το 2-3 με ένα τρομερό γκολ! Εξέθεσε τον Στόουνς και αφού τον απέφυγε νίκησε τον Καμπαγιέρο με φανταστικό "σκαφτό" πλασέ.
 
Δεύτερο γκολ πέτυχε και ο Αγκουέρο, επίσης πανέμορφο, κάνοντας το 3-3 στο 71' με γυριστό σουτ στην κίνηση, ενώ την ανατροπή... στην ανατροπή ολοκλήρωσε ο Στόουνς, κάνοντας το 4-3 στο 77', με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Γιαγιά Τουρέ.
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο (62' Σαμπαλέτα), Οταμέντι, Στόουνς, Σανιά, Γιαγιά Τουρέ, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.
 
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Γκλικ, Ράτζι, Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό, Μπερνάρντο Σίλβα, Εμ'Μπαπέ (79' Ζερμέν), Λεμάρ, Φαλκάο.
 
*χαμένο πέναλτι 50' Φαλκάο (μπλόκαρε ο Καμπαγιέρο)
 
Σκόρερς: 26' Στέρλινγκ, 58' και 71' Αγκουέρο, 77' Στόουνς, 82' Σανέ / 32' και 61' Φαλκάο, 40' Εμ'Μπαπέ
 
Γήπεδο: "City of Manchester", Μάντσεστερ
 
Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)