"Καθάρισε" η Ατλέτικο, 4-2 στο Λεβερκούζεν

Η Ατλέτικο απέδειξε νωρίς την ανωτερότητά της, καθώς κατάφερε στο 25' να έχει πετύχει δύο τέρματα στο Λεβερκούζεν.
 
Ο Σαούλ Νίγκεθ με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 17', με την μπάλα πάντως να έχει κοντράρει και στον Ντράγκοβιτς, ενώ 8 λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 ο Αντουάν Γκριεζμάν με κοντινό πλασέ σε αντεπίθεση που έβγαλε ο Κεβίν Γκαμεϊρό.
 
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Μπάγερ ήρθε στο 30' με τον Μογιά να αποκρούει εντυπωσιακά το σου του Μπραντ, ενώ στο 34' ο Λένο σταμάτησε εντυπωσιακά σε τετ-α-τετ τον Γκριεζμάν.
 
Οι Γερμανοί μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48' μείωσαν σε 1-2 με το εξαιρετικό πλασέ του Μπελαραμπί στην κίνηση, έπειτα από το γύρισμα του Χένριχς από δεξιά.
 
Με αμφισβητούμενο πέναλτι του Κεβίν Γκαμεϊρό η Ατλέτικο πέτυχε και τρίτο γκολ στο 59' και στο 68' μείωσαν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Σάβιτς, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Φερνάντο Τόρες με κοντινή κεφαλιά.
 
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χένριχς, Ντράγκοβιτς, Εμέρ Τοπράκ, Ουεντέλ, Αράνγκις, Καμπλ, Μπελαραμπί (66' Ποχγιάνπαλο), Μπραντ (87' Μπέιλι), Χάβερτς (56' Φόλαντ), Χαβιέρ Ερνάντες.
 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Βρσάλκο, Σάβιτς, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (78' Τόρες), Γκριεζμάν (78' Κορέα), Γκαμεϊρό (71' Πάρτεϊ).
 
Σκόρερς: 48' Μπελαραμπί, 68' αυτ. Σάβιτς / 17' Σαούλ, 25' Γκριεζμάν, 59' πέν. Γκαμεϊρό, 86' Τόρες
 
Γήπεδο: "BayArena", Λεβερκούζεν
 
Διαιτητής: Γουίλι Κόλουμ (Σκωτία)