Προειδοποιητική αποχή και κοινή στάση των παικτών του Παναθηναϊκού

Προειδοποιητική αποχή μιας ή δύο ημερών σχεδιάζουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Επιθυμώντας να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίδρασης, αλλά χωρίς να το παρατραβήξουν, οι παίκτες θα συνομιλήσουν πριν την έναρξη της σημερινής (9/4) προπόνησης και θα συναποφασίσουν

Άλλωστε, ανάμεσα τους υπάρχουν οι προτάσεις για πιο σκληρή γραμμή και για μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, οπότε θα εξετάσουν τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής. Σε κάθε περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές απορρίπτουν τον διαχωρισμό Έλληνες ή ξένοι και ζητούν να πληρωθούν όλοι, χωρίς εξαιρέσεις.

Όπως μετέφεραν οι αρχηγοί στον Βασίλη Κωνσταντίνου, η θέση της ομάδας είναι μία και σαφής: όλοι ή κανείς. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ για την καταβολή του 30% της δόσης Δεκεμβρίου, οι παίκτες επιμένουν ότι δεν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις της διοίκησης για συνέπεια και θέλουν να πληρωθούν άμεσα.

Με βάση τις δεσμεύσεις της διοίκησης, οι Έλληνες θα πάρουν το ποσό την Τετάρτη του Πάσχα, ενώ οι ξένοι το αντίστοιχο μέχρι τις 18 Απριλίου.

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσιάνο φέρεται να είναι ο μόνος ξένος που δεν εξοφλήθηκε τη δόση του Οκτωβρίου τη Μεγάλη Τετάρτη. Στον Βραζιλιάνο οφείλονται χρήματα και η ΠΑΕ φαίνεται πως ακολουθεί παρόμοια τακτική με το προηγούμενο καλοκαίρι, επιχειρώντας να ωθήσει τον 25χρονο στράικερ στην καταγγελία της σύμβασης και στην επιστροφή του στη Βραζιλία.

Πάντως, η διοίκηση "διαρρέει" ότι ο Λουτσιάνο έχει πάρει χρήματα μετά την άφιξη του ατζέντη του στην Αθήνα, ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υφίσταται δυσαρέσκεια, ενώ αναφέρεται ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνηθεί να λάβει ένα έξτρα ποσό που έχει ζητήσει, για να διευθετήσει μία προσωπική ανάγκη.

Πηγή: www.sport24.gr