«Ξύπνησε από τον εφιάλτη ο Δώνης» - Τι γράφουν στην Ελλάδα

Σύσσωμος ο Ελλαδικός Τύπος καταγράφει την είδηση της αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
 
 
Ο Ελλαδίτης προπονητής έλυσε το απόγευμα της Πέμπτης (22/3) κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους «γαλαζοκίτρινους» και η είδηση, όπως ήταν λογικό, κυριάρχησε και στα ελληνικά ΜΜΕ.
Ιστοσελίδα contra.gr – Ξύπνησε από τον εφιάλτη ο Δώνης
Το 2018 ήταν... εφιαλτικό για τον Γιώργο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τις ύβρεις που δέχθηκε, τα ατυχή αποτελέσματα και το ποτήρι που... έφαγε στο κεφάλι, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα κοινή συναινέσει.

Η τεσσάρα από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ντέρμπι της κορυφής ήταν απλά η αφορμή, αφού οι σχέση του Γιώργου Δώνη με τον κόσμο και την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πέρασε από χίλια κύματα μέσα στο 2018.

Ο Έλληνας τεχνικός άκουσε μερίδα οπαδών να τον αποδοκιμάζουν κόντρα στην Πάφο, ενώ ορισμένοι τον έβρισαν χυδαία! Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γιώργος Δώνης δέχθηκε ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι στο ντέρμπι με την Ομόνοια!

Τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) σε συνδυασμό με το κακό ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα, ωστόσο, έφεραν το διαζύγιο που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ μάλιστα να ανακοινώνει στη θέση του τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Μπαλτάζαρ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Ιστοσελίδα gazzetta.gr - Τέλος ο Δώνης από τον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιώργος Δώνης «πλήρωσε» τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα και αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση» αναφέρει η ανακοίνωση. Δεδομένη θεωρείται η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τον Γιώργο Κωστή.

Ιστοσελίδα sport24.gr- Οριστικά τέλος ο Δώνης από τον ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής δεν συνεχίζει στον πρωταθλητή Κύπρου, πληρώνοντας το μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Να τονιστεί βέβαια πως σύμφωνα με πληροφορίες πριν ένα μήνα έγινε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, αλλά ο Δώνης αρνήθηκε και κάπου εκεί άρχισε να ραγίζει το γυαλί. Εντέλει, σήμερα (22/3) ήρθε το διαζύγιο.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου του 2017, όταν ο Μάριο Μπέεν αποτέλεσε παρελθόν μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βιτόρουλ στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ανέτρεψε το σκορ στη Λευκωσία και πέρασε και το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας, οδηγώντας το ΑΠΟΕΛ στους ομίλους της διοργάνωσης. Αφήνει το ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά την τρίτη αγωνιστική των playoffs, ενώ απομένουν επτά ματς.

Ιστοσελίδα sdna.gr - Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης, ανέλαβε ο Μπαλτάζαρ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αποτελεί επίσημα ο Γιώργος Δώνης, με τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ να τον αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ιστοσελίδα sport-fm.gr - Τέλος ο Δώνης απο ΑΠΟΕΛ, ανακοινώθηκε ο διάδοχος!

 

Έπεσε και τυπικά αυλαία στη συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη, με τον κυπριακό σύλλογο να δίνει τα... κλειδιά στον Μπρούνο Μπαλτάζαρ. 

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ! Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έφεραν στην έξοδο τον Γιώργο Δώνη, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Έλληνα κόουτς και παράλληλα να γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ ως το τέλος της σεζόν.