Record: «Η Μπενφίκα έκρυψε τον Βλαχοδήμο σε τρία ξενοδοχεία!»

Δεν θέλουν να προκαλέσουν αναστάτωση εντός της ομάδας τους; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα επειδή το deal τους με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έκλεισε “εκτός” της transfer season;

Όποιος και να είναι ο λόγος, οι άνθρωποι της Μπενφίκα - αν μη τι άλλο - δεν... διαφημίζουν την απόκτηση του 23χρονυ κίπερ, για τον οποίο ακόμη είναι θολό το τοπίο ως προς το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα ταξιδέψει στη Λισσαβώνα τον Ιανουάριο.

Ενδείξεις για το... “κρυφτούλι” της Μπενφίκα απέναντι στα media και την απροθυμία της να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα; Πολλές.

Η μεταγραφή έχει κλείσει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Μπορεί να μην ανακοινωθεί μέχρι τον Ιανουάριο!

Ο προπονητής της, Ρουί Βιτόρια ρωτήθηκε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου από τους δημοσιογράφους και για τον Βλαχοδήμο. Και ντρίμπλαρε άτσαλα, χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του παίκτη, χωρίς καν να πει ότι είναι δεδομένη η μεταγραφή! “Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για φήμες που δημοσιεύονται στα media. Έχω τέσσερις τερματοφύλακες και με αυτούς δουλεύω και αυτοί με απασχολούν. Αν θα εγκαταλείψω τον Βαρέλα; Αυτή δεν είναι ερώτηση για μένα. Δεν βλέπω τα πράγματα έτσι. Έχω πολλούς παίκτες με τους οποίους δουλεύω. Μιλάμε για την πιθανή έλευση ενός τερματοφύλακα στο μέλλον και εγώ δεν θα δώσω τροφή σε τέτοιου είδους φήμες", ήταν οι σχετικές δηλώσεις του. Κι όλα αυτά, ενώ ο τερματοφύλακας βρισκόταν εκείνη τη μέρα στην πορτογαλική πρωτεύουσα για εξετάσεις και υπογραφές...

Η πορτογαλική “Record” αναφέρει σήμερα (15/10) πως ο Βλαχοδήμος στις δύο μέρες παραμονής του στη Λισσαβώνα άλλαξε τρία ξενοδοχεία γιατί η Μπενφίκα ήθελε να τον “κρύψει” από το προσκήνιο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα έφτασε την προηγιύμενη Τρίτη στην Πορτογαλία, την ίδια ημέρα έκανε μέρος των εξετάσεων, την Τετάρτη τις ολοκλήρωσε και υπέγραψε, την Πέμπτη επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ούτε κάποιος από την Μπενφίκα ούτε ο ίδιος ο Βλαχοδήμος έχουν κάνει προς το παρόν κάποια δήλωση επίσημη σχετικά με την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

 

Πηγή: www.sport24.gr