Με τεράστια προμήθεια το μυθικό deal του Ρέτσου!

Την υπογραφή του ατζέντη Πολ Κουτσολιάκου έχει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία μετακίνηση που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να φτάσει στην ολοκλήρωση της.
 
Η μετακόμιση του Παναγιώτη Ρέτσου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ (σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές το φιξαρισμένο ποσό είναι τα 20 εκατομμύρια) κρύβει την υπογραφή του Πολ Κουτσολιάκου, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που από την αρχή «έτρεξε» την υπόθεση Μπάγερ Λεβερκούζεν, αν και ο Έλληνας στόπερ δεν ήταν δικός του παίκτης και μάλιστα πολιορκούνταν από πολύ ισχυρούς μάνατζερ στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.
 
Ο Έλληνας μάνατζερ και η εταιρία του Rogon με τις πολύ σημαντικές άκρες στη Γερμανία και ειδικότερα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν αυτός που έπεισε τις «ασπιρίνες» να ασχοληθούν τόσο ενεργά με την περίπτωση (αμέτρητες οι φορές που κατάσκοποι της, αλλά και ο Ρούντι Φέλερ παρακολούθησαν διά ζώσης τον Ρέτσο), αλλά και αυτός που πίεσε ώστε να ανέβει κι άλλο η προσφορά και να καμφθούν οι αντιστάσεις των «ερυθρόλευκων».
 
Ένα «χρυσό» deal (το μεγαλύτερο που έχει κάνει ο Κουτσολιάκος και ένα από τα μεγαλύτερα της Rogon), με χρυσή ανταμοιβή. Όπως προκύπτει από εσωτερικές πληροφορίες η προμήθεια για την μεταγραφή του Ρέτσου αγγίζει (και ξεπερνάει κιόλας) τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ασύλληπτο από κάθε άποψη για μεταγραφή παίκτη από τη Super League!
Πηγή: sdna.gr